NK Vrbovec četvrti!

0
Komunalac add

Nogometaši Vrbovca završili su upravo minulo, maratonsko prvenstvo 3. HNL Zapad na izvrsnom četvrtom mjestu s čak 58 bodova! „Točku na i“ stavili su u subotu na svom travnjaku, gdje su pred 500-tinjak gledatelja savladali, zapravo nadigrali nejakog bivšeg prvoligaša iz Kranjčevićeve rezultatom 4-1.

Ekspresno, u 14. i 23. minuti golovima Domagoja Colarića (na asistenciju Gegića) i Gegića (asistencija Busije) najavili su Crveni tko će biti gazda na terenu. Zagrebaši su nešto kasnije uspjeli zabiti pogodak i to je od njih bilo sve. U drugom poluvremenu u igrača utakmice prometnuo se ponovo Slišković sa svoja dva pogotka, za konačan rezultat!

Završetak inače sjajnog proljeća Uprava je kluba najavljivala kao nogometni praznik za sve navijače. Tako su uvertiru susreta otplesale naše mažoretkinje, a u  poluvremenu su kraću nogometnu egzibiciju izveli najmlađi polaznici Nogometne škole. Susret su svakako obilježile dvije klupske legende: Tihomir Bradić kao trener, ali i Damir Talaja, koji je sa svojih 51 godinu na plećima zadnjih sedam minuta stao na vrata!

Završila je tako još jedna sezona u vrbovečkom  nogometu, koji traje već 94 godine. Zapravo, bila je spektakularna sezona, poput onih kada se ulazilo u Regiju (osamdesetih), ili u 2. Ligu (devedesetih), ili pak, ekspresno vraćalo u jednoj sezoni (1998/99.) iz Treće u Drugu itd. Ova je možda još spektakularnija, jer je  posljednjih nekoliko godina besparica „rastjerala“ puno igrača, ali nije otjerala patriotizam i fanatičnu upornost bivših uprava koje su vjerovale u vlastite snage i „domaće dečke“. I bili su u pravu. Na Sajmištu se događaju dobre stvari: igra se sjajan nogomet, rezultati su tu, a publika dolazi na svoje.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime