NK Vrbovec otvorio klupski kafić “Offside”

0
Komunalac add

Trećeligaš Vrbovec otvorio je klupski Caffe bar “Offside” u okviru Gradskog stadiona Vrbovec. Kafić je primarno zamišljen kao mjesto okupljanja i druženja, evociranja uspomena na prošla vremena, isticanja novih inicijativa i druženja svih generacija nogometaša, trenera, članova i simpatizera kluba. Isto tako caffe bar je predviđen kao mjesto druženja svih sportaša vrbovečkog kraja, u kojem se s vremenom očekuju razna sportska zbivanja, kao što su izložbe, sastanci i kreativni projekti. U prostoru kafića izložen je jedan dio fotografija i pehara iz bogate sportske povijesti, kao svojevrsni stalni postav klupske izložbe.

U povodu otvaranja Caffe bara “Offside” predsjednik Kluba Mato Jelić izjavio je kako je prostor bio prilično devastiran te da je trebalo uložiti puno truda kako bi se priveo svrsi.

Ovo je još jedno malo čudo u režiji NK Vrbovca. Nadamo se da će našim članovima i gostima biti ugodno i da će nam dolaziti. Posebno se nadamo i željno očekujemo klupske legende, igrače, trenere i sve druge koji su učinili ovaj klub velikim. Mi smo jedna velika sportska obitelj. Dođite doma, u svoj klub, veselimo se i nogometnim razgovorima do dugo u noć. Također se nadamo da ćemo s ovom gospodarskom djelatnošću imati jedan dugoročan i stabilan izvor prihoda. Klub stalno raste i sve smo podigli na jednu visoku razinu, a trudit ćemo se tako i dalje. Hvala svima koji su pomogli u realizaciji ovog projekta. Naš Caffe bar Offside je dokaz da ništa nije nemoguće – zaključio je Jelić.

 

Zdenko Brezarić

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime