NK Rakovec osvojio Kup NS Vrbovec

0
Komunalac add

M.K.

Nakon osvojenog prvenstva u I. županijskoj ligi NK Rakovec danas je nastavio pobjednički niz osvojivši pehar pobjednika finala Kupa Nogometnog središta Vrbovec. Rakovčani su protivnike iz Strmca „dobili“ na jedanaesterce, pošto je nakon  90 minuta regularnog vremena i četiri minute nadoknade rezultat bio 0:0.

Obje momčadi igrale su tvrdo, a Strmec je od 12. minute ostao s igračem manje nakon što je kapetan ekipe dobio drugi žuti karton. Za Rakovčane to nije bio prijelomni trenutak,  te do kraja utakmice nisu iskoristili ovu prednost. S druge strane Strmec je krenuo čvršće i stvorio nekoliko izglednih prilika.

Rakovčani su na kraju bili bolji u izvođenju jedanaesteraca, gdje se posebno iskazao vratar Tomislav Novak, obranivši dva i zabivši odlučujući pogodak. Zabili su i Zoran Kelečić, Luka Crnoja te Marko Horvatić, dok je Josip Colarić promašio. Konačan rezultat NK Rakovec-NK Strmec 4:2.

Kod finala mlađih uzrasta pioniri i juniori NK Vrbovca osvijetlili su obraz svome klubu. Pioniri su vršnjake iz Zvekovca pobijedili 3:0, dok su juniori protiv Lonje odigrali 5:0.

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime