NK Lonja organizira tradicionalni 43. memorijalni turnir Čedomil Drvenkar

0
Komunalac add

NK Lonja iz Lonjice već nekoliko godina zaredom organizira tradicionalni memorijalni malonogometni turnir Čedomil Drvenkar, koji spada među najstarije turnire u Zagrebačkoj županiji. Od 5. do 8. siječnja 2023. održati će se u sportskoj dvorani vrbovečke Osnovne škole Marije Jurić Zagorke 43. turnir Čedomil Drvenkar u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji. U seniorskoj konkurenciji sudjeluje 24 momčadi, a u veteranskom dijelu turnira natječe se 12 ekipa.

Seniorske skupine: A Vulkanizacija Jendriš, Direktori i PUB Cubismo, B Restoran Marija i Glogoški print, MNK Kobiljak i CB My Place, C Bekament Hrvatska, Boe Croatia i Pizzeria Z 1, D Gealan, Cvitafood i Hendrix pub CKB, E Pizzeria Pikolina, TVD System i OPG Blažic, F Pekarna Jagić, Vrbanić Logistika i  Restoran Dioniz, G Dubrava deer, CB Va Bene i Trgomont Vrbovec i H CB A1, Kardan spoj i CB Donitej. U osmini finala sastaju se: A1 – B2, B1 – A2, C1 – D2, D1 – C2, E1 – F2, F1-E2,  G1 – H2 i H1-G2. U četvrtfinalu se susreću: A1 – B2/H1 – G2, B1 – A2/G1-H2, C1 – D2/F1 – E2 i  D1 – C2/E1 – F2.

U veteranskim skupinama se nalaze: A NC Pulse, CB Donitej i Poliklinika Ribnjak, Kuzma boys, B CB Martin, Videomix Vrbovec i MNK Montana, C IT Menagment, CB My Place i Građevinarstvo Stipić i D LIH, Pekarna Jagić i Mikra.  U četvrtfinalu se susreću: A1 – B2, B1 – A2, C1 – D2 i D1 – C2. Polufinalne utakmice igraju: A1 – B2/C1 – D2 i B1 – A2/D1 – C2.

Natjecanje veterana po skupinama odvija se 5. siječnja 2023. godine. Seniorski turnir po skupinama počinje 6. siječnja. Razigravanja seniora i veterana predviđeno je 7. siječnja. Finalni dio turnira se odigrava 8. siječnja.

Voditelj turnira Igor Maksimović Maks izjavio je kako su ograničili broj ekipa zbog dana održavanja. – Popunili smo ekipe u svega par dana od objave. Nikad jači veteranski turnir, a seniorski veoma izjednačen. Veseli povratak nekih ekipa koje su nekad dominirale parketima. No, najbolje je uvjeriti se dolaskom u dvoranu na odličan nogomet od 5. do 8. siječnja 2023. godine – poručio je Maksimović.

Organizatori su osigurali bogati nagradni fond za prvoplasirane momčadi u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji, kao i za najbolje igrače, koji očekuju da će se gledatelji okupiti u što većem broju i bodriti svoje ekipe na 43. turniru Čedomil Drvenkar.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime