Niz odličnih rezultata vrbovečkih badmintonaša

0
149
Komunalac Vrbovec add

Proteklih nekoliko tjedana održana su badmintonska natjecanja na kojima su značajne rezultate ostvarili i Vrbovčani.

U Jastrebarskom su u 2. mjesecu na školskim natjecanjima nastupile tri vrbovečke ekipe, dvije srednjoškolske i jedna osnovnoškolska.

Kod srednjoškolaca mladići iz školskog športskog društa Sokol Srednje škole Vrbovec u sastavu Jakov Badenić, Matej Petrak i Dominik Pičak, ponovili su prošlogodišnji rezultat te osvojili 2. mjesto, dok su djevojke osvojile 3. mjesto nastupivši u sastavu Gabrijela Klepec, Inja Dananić, Ana Havoić i Sara Kožar.

Najbolji rezultat ostvarili su dječaci iz školskog športskog kluba Valentin 2. Osnovne škole Vrbovec, koji su osvojili prvo mjesto u Zagrebačkoj županiji, a koju su prošli tjedan u Zadru predstavljali na državnom prvenstvu i u konačnici završili na podjeli 9. mjesta. Do sada najveći uspjeh ekipnog školskog badmintona ostvarili su Tin Peteranec, Mateo Mišain i Petar Badenić.

Proteklog vikenda mladi vrbovečki badmintonaši u Zagrebu su imali nastup u 3. kolu Školske badmintonske lige. Kod srednjoškolaca prvo mjesto je osvojio Dominik Pičak, dok je Jakov Badenić osvojio 5. mjesto, kao i Tin Peteranec kod dječaka 7. i 8. razreda.

Komunalac

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime