Nesretan i nespretan poraz Gaja od Kloštra 0 : 1

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 3. KOLO 1. ŽNL ISTOK

 GAJ – KLOŠTAR 0 : 1

GAJ. Igralište NK Gaj. Gledatelja 50.

Sudac: Mateo Radić 7. Pomoćnici: Stjepan Martinić i Patrik Deverić (svi iz Velike Gorice).

Delegat: Stjepan Strnščak(Vrbovec).

STRIJELAC: 0:1 Tadić.

GAJ: Kosovec 6,5, Šurmin 6,5, (od 86. Jurić -), Henrique 7, Gomerčić 6,5, (od 77. Jaković -), Leljak 6,5, (od Grgoić 6,5,), D. Benko 6,5, Jankovec 7, Čerkez 7, Kuten 6,5, Tomić 6,5, (od 89. M. Benko -), Hugo 7.

TRENER: Tomislav Biškupec 6,5.

KLOŠTAR: Platužić 8, Vidović 6,5, (od 56. Božičković 6,5), Žgalin 7, Mosković 7, Krezo 6,5, (od 90+2 Kletečki -), Hasanović 6,5, (od 76. Pušić -), Milinović 7, Jandrić 6,5, Tadić 7, Čehić 6,5, (od 46. Ivanković 6,5, od 89. Mučić -), Ivanagić 7.

TRENER: Dražen Jambrečina 6,5.

IGRAČ UTAKMICE: Petar Platužić.

CRVENI KARTON: Matija Mučić (90+2)

Gaj je bez respekta ušao u utakmicu protiv jednog od favorita za jesenski naslov Kloštra. Početak utakmice pripao je domaćim igračima koji su imali tri šanse i to preko Henriquea i Jankovca, ali je vratar Platužić sve obranio. Gosti su igrali na kontranapade koji su uglavnom završavali u čvrstom domaćem bloku. Ključni moment utakmice zbio se u 26. minuti. Kloštar je povukao brzi kontranapad u kojem je Mateo Tadić tukao s desne strane s 10-tak m čiji je udarac uz pomoć Ante Tomića završio u domaćoj mreži.

U drugom poluvremenu Gaj vrši pritisak i ponovo se stvaraju prilike, ali udarce Jankovca,  Čerkeza, Henriquea i Huga izvanredno je branio Platužić, koji je najzaslužniji što Kloštar nije primio zgoditak. Imali su gosti veliku šansu iz brzog kontranapada koju nisu realizirali. Na kraju se Kloštar požrtvovnom i borbenom igrom uspio obraniti od domaćih napada pa su na kraju sretno i spretno odnijeli sva tri boda u Kloštar Ivanić.

Iako su nogometaši Gaja odigrali kvalitetnu, borbenu i angažiranu utakmicu, stvorili nekoliko 100 postotnih prilika, ovaj puta ih je napustila sportska sreća pa su nesretno i nespretno izgubili utakmicu.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime