Nerezine spremne za novu sezonu

0
Komunalac add

Uskoro kreće nova sezona u gradskom odmaralištu u Nerezinama, koja će zbog pandemije koronavirusa ipak krenuti kasnije nego što je bilo planirano. –Trebali smo krenuti sredinom lipnja s vrtićkom smjenom no razumijemo nesigurnost roditelja, to su ipak mala djeca, tako da smo tu smjenu otkazali – rekao je gostujući u programu Radio Vrbovca direktor tvrtke Gradski objekti Marko Belošević. Odmaralište s radom počinje 26. lipnja kada kreće škola plivanja. Prvi gosti će biti učenici iz OŠ Dubrava i PŠ Lonjica zajedno s građanima.

– Djeci ćemo osigurati maksimalnu zaštitu u datim uvjetima. I inače se naša djeca ne druže s drugim gostima i turistima već su vezana isključivo uz odmaralište. Tako da neće biti problem osigurati distancu. Od sutra su dozvoljeni skupovi od 100 ljudi, a to je taman kapacitet našeg odmarališta. Tako da ćemo zadovoljiti uvjete i krenuti sa sezonom – rekao je Belošević.

I ove godine radilo se na podizanju standarda odmarališta. – Promijenili smo kompletan krov u donjoj zgradi te zamijenili podove i vrata. U gornjoj zgradi zamijenili smo kompletnu stolariju, ugradili komarnike te je sada sve vizualno i funkcionalno bolje – istaknuo je Belošević.

Prijave za ljetovanje i dalje su otvorene. Cijena desetodnevnog ljetovanja je 2100 kuna za građane, za osnovnoškolce 2000 kuna, predškolce 1700 kuna, a za djecu do tri godine starosti besplatno.

– Jako je dobra popunjenost ove godine, no mjesta još uvijek ima. Nudimo termine od 26. lipnja sve do početka rujna. Građani zainteresirani za ljetovanje mogu se javiti, stojimo im na raspolaganju – poručio je Belošević.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime