Nerezine – prvi gosti stižu 19. lipnja

0
Komunalac add

U gradskom odmaralištu Nerezine i dalje traju radovi pred početak sezone. Prvi gosti u Nerezine stižu 19. lipnja, a termini za građanstvo otvoreni su do 8. kolovoza. Do sada je ugovore o ljetovanju potpisalo preko 300 zainteresiranih građana i roditelja.

 

Čišćenje i bojanje fasade te krečenje zidova u obje zgrade je pri kraju te je ostalo još nekoliko dana posla – naveo je direktor tvrtke Gradski objekti Vrbovec Marko Belošević. Po završetku građevinskih radova do kraja svibnja, planirana je i zamjena svih kreveta i madraca u donjem odmaralištu. Tamo je već zamijenjena stolarija i postavljeni su dodatni klima uređaji. – Ukupna investicija, koju je u svom proračunu osigurao Grad Vrbovec, iznosi 300 tisuća kuna, a rebalansom je predviđeno još toliko u ovoj godini – pojasnio je Belošević.

Time će se, kako navodi, završiti prva faza preuređenja prije sezone te započeti s drugom fazom već ove jeseni, kako bi se iz godine u godinu dizao standard.
Prema sadašnjim očekivanjima odmarališta će ovu prvu godinu raditi 60-ak dana te je postignut cilj da se odmarališta vrate građanima – zaključio je Belošević.
Prema rasporedu boravka u Nerezinama, nakon djece iz osnovnih škola s područja Vrbovca, Dubrave, Farkaševca, Rakovca i Preseke te vrbovečkih vrtićanaca i građana koji su se prijavili za ljetovanje, na red dolaze udruge HKUD Petar Zrinski te Limena glazba i mažoretkinje Vrbovec.

Prijave za ljetovanje u vrbovečkom odmaralištu u Nerezinama i dalje traju na 098-1612-188 ili mail gradski.objekti@vrbovec.hr .

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime