Nerezine – ostvareno 8.727 noćenja

0
Komunalac add

Završila je još jedna sezona u gradskom odmaralištu u Nerezinama. U nedjelju su ispraćeni posljednji gosti iz vrbovečkog odmarališta u kojem su ove godine, kroz 98 dana, boravile 992 osobe te je ostvareno 8.727 noćenja.

Gostujući u našem programu zamjenik gradonačelnika Grada Vrbovca Marko Belošević istaknuo je kako je ovo bila najbolja godina do sada. – Nadam se da su svi koji su boravili u Nerezinama imali odličan godišnji odmor, a naši klinci da su stvorili nezaboravne uspomene. Hvala svima koji su posjetili Nerezine ove godine i vjerujem da se vidimo i dogodine – rekao je Belošević.

Također, zahvalio je svim učenicima, učiteljima i načelnicima okolnih općina koji su u proračunima osigurali sufinanciranje pola iznosa Škole plivanja za učenike. – Hvala načelnici Mladenki Mikulec iz Mača, koji su prvi puta bili naši gosti, zatim gradonačelnici Grada Zlatara Jasenki Auguštan-Pentek, naravno hvala i načelnicima Tomislavu Okroši, Ljubici Ambrušec, Brankici Benc i Martinu Martiću te našem gradonačelniku Denisu Kralju – istaknuo je.

Osim učenika koji su pohađali Školu plivanja u Nerezinama su boravile i brojne udruge: Limena glazba i mažoretkinje Vrbovec, HKUD Petar Zrinski, udruge žena i Turistička Zajednica Grada Vrbovca, ŽOK Vrbovec, Općinska udruga umirovljenika Gradec, zaposlenici vrbovečkog Doma zdravlja i Hitne te učenici i učitelji Osnovne škole Krunoslava Kutena koju su bili na maturalcu.

Belošević je posebno zahvalio i Vatrogasnoj zajednici Grada Vrbovca te Slavku Povrlišeku na suradnji, svim ravnateljima škola i vrtića na pomoći i organizaciji, svim učiteljicama, odgajataljicama i medicinskim sestrama predvođenim pedagoškom voditeljicom Marijom Klanac, zatim učiteljima plivanja predvođenim Hrvojem Radinom, učenicima i profesorima Srednje škole Vrbovec koji su odradili ljetnu praksu u Nerezinama.

Hvala članovima Nadzornog odbora koji su mi uvijek uskakali kad god mi je trebala pomoć, savjet i ideja. Hvala ljudima koji su iznijeli cijelu sezonu i bez kojih ništa od ovog ne bi bilo moguće, ljudima koji su ove godine otvorili i zatvorili odmaralište, ljudi koji su osigurali da odmaralište bude čisto i uredno, funkcionalno i lijepo, ali i da gosti mogu fino papati – naše spremačice Katica i Branka, kuhari Durda, Milena, Branka i Josip te za kraj naš upravitelj Zlatko Mijoljević – poručuje Belošević.

Na kraju je najavio daljnje podizanje standarda, pa se stoga kreće u projektiranje za rekonstrukciju gornje zgrade odmarališta.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime