Nema predaje za Vrbovec – na gostovanju u Lučkom osvojena sva tri boda

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 3. HNL SREDIŠTE 28. KOLO

LUČKO – VRBOVEC 2 : 3

LUČKO, Igralište Lučko. Bez gledatelja.

Sudac: Igor Marić (Sisak). Pomoćnici: Ivan Batušić (Cvetković) i Emir Trklja (Petrinja).  Četvrti sudac: Ješić Davor (Sisak).

Delegat: Željko Šarčević (Zagreb).

STRIJELCI: 1:0 Mesec (6), 1:1 J. Colarić (38), 2:1 Mesec (41), 2:2 Slišković (77), 2:3 D. Colarić (88).

LUČKO: Čuljak, Radić, Rašić, (od 80. Puntar),  Kulenović, Žabec, (od 25. Povoljnjak), Mesec, Šinko, Međimorec, Horvat, Vajdovčić, (od 80. Vlizio), Varga, (od 63. Jazvić).

Trener: Perica Vidak.

VRBOVEC: Zrinščak, Režabek, K. Colarić, (od 60. Trošić), M. Tolić, Krizmanić, Ćosić, Slišković, Babić, (od 86. Busija), Martinović, (od 88. G. Tolić), D. Colarić, J. Colarić.

Trener: Dražen Biškup.

IGRAČ UTAKMICE: Josip Colarić.

Lučko je već na početku utakmice u 6. minuti steklo rezultatsku prednost protiv fenjeraša Vrbovca jer je Vedran Mesec zatresao gostujuću mrežu. Vrbovčani se nisu predavali pa su stigli do izjednačenja u 38. minuti preko Josipa Colarića. Međutim, opet se desio pad koncentracije u igri Vrbovca pri kraju prvog poluvremena u 41. minuti, što je iskoristio Mesec i postigao svoj drugi pogodak za novo vodstvo Lučkog.

U drugom poluvremenu Vrbovec nije imao što izgubiti već je borbenom, požrtvovnom, ali i kvalitetnom igrom vršio pritisak prema domaćim vratima. Bolju igru Vrbovec je pretvorio u novo poravnanje rezultata u 77. minuti, a strijelac je bio Josip Slišković. Nadmoć Vrbovca u dramatičnoj završnici u 88. minuti okrunili su preokretom rezultata. Josip Colarić je probio po desnoj strani i vratio prizemnu loptu na 11 m koju je pogodio brat Domagoj i preciznim udarcem svladao nemoćnog vratara Petra Čuljka za zasluženu i veliku pobjedu Vrbovca 3:2. Tako se Vrbovec revanširao za jesenski poraz Lučkom, koji je na istovjetan način pobijedio u 11. kolu u Vrbovcu 3:2.

Ovom pobjedom Vrbovec je poručio da nema predaje u preostalih šest kola, dokle god ima teorijske šanse za ostanak u trećeligaškom društvu.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime