Natjecateljski vikend za tenisače

0
Komunalac add

Protekle subote seniorska momčad Teniskog kluba Vrbovec ugostila je Teniski klub Ogulin u drugom kolu borbe za prvaka 3. seniorske teniske lige – Odbor Središte. Nakon dobrog početka i pobjede naših predstavnika u prva 3 pojedinačna meča, ekipa Ogulina odnosi pobjede u preostala dva pojedinačna meča i oba meča parova te sa ukupnih 4:3 osvaja prvo mjesto skupine za prvaka.

Time se Ogulin plasirao u doigravanje za 2. seniorsku tenisku ligu. Odličnu mladu i potentnu ekipu Ogulina predvodio je 4. junior Hrvatske Anton Stipetić te izvrsni Crnogorac Jovan Tomović koji je stigao na meč iz Banja Luke nakon osvajanja juniorskog ITF turnira u parovima.

Našoj momčadi je za dlaku izbjegla toliko željena pobjeda i pokušaj ulaska u ligu više ali takav je sport, bolja i spretnija momčad je pobijedila u izrazito teškim uvjetima igre. Naime, vjetar je bio nemilosrdan te je otežao igračima igru i uskratio gledateljima još bolji i kvalitetniji tenis. Ovim putem želimo svu sreću ekipi Ogulina u daljnjim kvalifikacijama dok se naša momčad sprema za sljedeći dvoboj protiv momčadi Zaprešića u borbi za 2. mjesto naše lige. Susret će se odigrati 29. lipnja na terenima TK Zaprešić – poručuju iz TK Vrbovec.

Također, u subotu i nedjelju na teniskim terenima u Ivaniću održani su turniri do 8, 9 i 10 godina. TK Vrbovec su predstavljali Matej Bradić, Karlo Čerkez, David Rafaj i Ana Kluković te su svi kući donijeli medalje.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime