Natjecanje u gađanju letećih meta Lonjica 2022.

0
Komunalac add

U nedjelju je u Lonjici na streljani LD „Fazan“ Lonjica održano natjecanje u gađanju letećih meta na kojem se već tradicionalno okuplja veliki broj zaljubljenika iz Vrbovca i okolice te brojne goste.

Promjenjivo vrijeme nije pokvarilo raspoloženje i dobru atmosferu koja je vladala za vrijeme natjecanja na kojem je sudjelovalo više desetaka strijelaca koji su se sa zamjetnim sportskim žarom borili za primamljivu prvu nagradu koju je i ove godine osigurao glavni sponzor natjecanja renomirana hrvatska tvrtka HS Produkt d.o.o. iz Karlovca, kao i za prestiž najboljeg strijelca natjecanja.

Najbolji strijelac i pobjednik natjecanja u pojedinačnoj kategoriji bio je Ivan Forgač, kojeg su slijedili na drugom mjestu Ivan Svilić i na trećem mjestu Dragutin Pek. Sva tri mjesta su osvojili domaćini odnosno članovi LD „Fazan“ Lonjica. Pobjedniku je pripala i glavna nagrada pištolj HS 40 cal. 40 S&W 4“!

U ekipnom dijelu natjecanja najbolji su bili članovi SD „Lipovec“, drugo mjesto osvojili su članovi LD „Šljuka“ Rakovec, a treće mjesto pripalo je članovima društva „Trap“ Gradec.

Trofej fair play odnio je Dragutin Pek. Natjecalo se još i gađanju zeca u pokretu i u gađanju sa zračnom puškom. Oba trofeja odnio je M Ivšak. Kako i dolikuje prava lovačka fešta trajala je do sitnih sati u kojima su se još zbrajali svi promašeni, ali i pogođeni „golubovi“ uz odličan tamburaški sastav i nezaobilaznu gastronomsku ponudu.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime