Nastavak sjednice Vijeća

0
Komunalac add

A.P.

Vijećnici vrbovečkog Gradskog vijeća danas će održati drugi dio posljednje ovogodišnje sjednice. Podsjetimo, prije tjedan dana održan je prvi dio, na kojem su usvojene najvažnije točke, odnosno rebalans i proračun za 2015. godinu.

Vijećnici će danas raspravljati o programima javnih potreba u kulturi, socijalnoj skrbi i zdravstvu, predškolskom odgoju i školstvu, kao i programu javnih potreba u sport. Predviđeno je i donošenje Plana javne nabave, programa rada Savjeta mladih, kao i rasprava o izmjenama financiranja političkih stranaka te naknada za rad članova Gradskog vijeća.

Vijeće bi ujedno trebalo usvojiti odluku o stipendiranju učenika i studenata kojom je, kako gradonačelnik Vladimir Bregović kaže, potrebno izmijeniti dosadašnju odluku i uskladiti je s proračunom u sljedećoj godini, nakon čega će biti raspisan natječaj za stipendiranje. Inače,  stipendije studentima smanjene su za 100 kuna, a učeničke za 50.

Izvještaj o radu podnijet će Komunalni redar Davor Luić, dok će predstavnici Komunalca i Radio Vrbovca predstaviti poslovne rezultate iz 2013. godine.

Izvješća o radu i poslovanju podnijet će i predstavnici svih udruga i institucija, odnosno korisnici proračunskih sredstava.

O ovim, ali i drugim točkama, vijećnici će raspravljati od 18 sati u Velikoj sali Gradske vijećnice.

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime