Nastavak radova na izgradnji kanalizacijske mreže aglomeracije Vrbovec

0
Komunalac add

Nastavljaju se radovi na kanalima u sklopu izgradnje kanalizacijske mreže u Brčevcu, Naselju Stjepana Radića i Prilesju. Također, započeli su radovi na tlačnim i sekundarnim kanalima u Vrbovečkom Pavlovcu. Ovi radovi dio su Projekta prikupljanja, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda na području aglomeracije Vrbovec. U odnosu na posljednji mjesec, izgrađeno je oko 1.700 metara novih gravitacijskih cjevovoda i oko 900 metara novih tlačnih vodova, postavljeno je dodatnih 28 revizijskih okana te je izvedeno 26 kućnih priključaka. U sljedećem mjesecu nastavlja se s izvođenjem glavnih i sekundarnih kolektora te kućnih priključaka.

 

 

Projekt prikupljanja, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda na području aglomeracije Vrbovec sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Kohezijskog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 189.229.512,65 kn, a iznos sufinanciranja je 101.532.059,45 kn. Projekt provodi Vodoopskrba i odvodnja Zagrebačke županije.

Izvedba i lokacija kućnih priključaka dogovara se direktno s Izvođačem na gradilištu te nema potrebe dolaziti u Poslovnu jedinicu Vrbovec.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime