Naše srednjoškolke druge na Županijskom natjecanju u sportskom plesu

0
Foto: SŠ Vrbovec
Komunalac add

Školsko sportsko društvo „Sokol“ SŠ Vrbovec nastupilo je prošlog tjedna na Županijskom natjecanju u sportskom plesu za učenike i učenice osnovnih i srednjih škola održanom u Jastrebarskom. Učenice su nastupile u kategoriji umjetničkih plesova srednjih škola sa showdance točkom „La La Land“ te osvojile izvrsno 2. mjesto. Domaćin natjecanja bila je OŠ „Ljubo Babić“ iz Jastrebarskog, a nastupilo je 6 ekipa osnovnih te 8 ekipa srednjih škola raspoređenih u dvije plesne kategorije: umjetničke plesove i urbane plesove.

Foto: SŠ Vrbovec

Vrbovečku Srednju školu predstavljale su sljedeće učenice: Idora Jurić (1.a), Tena Dudašek (1.a), Ema Pavić (1.a), Doren Draganić (1.g), Hana Pavešić (1.g) i Eliza Kožar (2b). Koreografiju, treninge i pripreme vodila je Katarina Jurić (3.b). Stručni žiri činile su tri profesionalne plesne sutkinje koje su ocjenjivale plesnu koreografiju ocjenama od 1 do 10 u tri segmenta: tehnika, prezentacija i koreografija.

Foto: SŠ Vrbovec

Koliko napeto i zanimljivo je bilo govori činjenica da nam je prvo mjesto izmaklo za svega 2 boda više koliko je imala Srednja ekonomska škola Velika Gorica (73 boda naprema naših 71). Izuzetno sam ponosan prije svega na angažman, trud i zalaganje koje su učenice uložile da bi postigle ovaj odličan rezultat, a poslije toga na prikazano zajedništvo i požrtvovnost u dostojnom predstavljanju naše škole kroz lijepu sportsku disciplinu. Ovim putem želim im još jednom čestitati i istaknuti da se svaki trud isplati. Bravo djevojke! – poručio je prof. Jurica Jakšić.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime