Najmlađi gosti stižu u Nerezine

0
Komunalac add

Gradsko odmaralište u Nerezinama u subotu dočekuje svoje nove goste. U Nerezine stižu vrtićka djeca iz Vrbovca i Dubrave. –Ove godine rekordno 55 djece, u posljednje četiri godine koliko odmaralište ponovno radi toliko djece iz vrtića još nikada nismo imali, drago nam je da svake godine raste i ta brojka – rekao je zamjenik gradonačelnika Marko Belošević. Uz vrtićku djecu, u gornjem će odmaralištu biti smješteno i 19 odraslih gostiju, što predstavlja već 70 posto popunjenosti odmarališta u predsezoni.

Nakon vrtićke djece u odmaralištu će boraviti učenici OŠ Marije Jurić Zagorke u sklopu desetodnevne škole plivanja. Ove je sezone planirano ukupno pet smjena škole plivanja. –Ukupno s djecom iz vrtića i općine Mače, kroz odmaralište će ove sezone proći oko 390 učenika te 120 odraslih gostiju – rekao je Belošević. Odmaralište će ove godine raditi do 10. rujna.

Podsjetimo, odmaralište je s radom krenulo početkom lipnja, a prvi su gosti bili učenici iz OŠ Mače, kraj Zlatara, koji su u Nerezinama boravili tjedan dana u sklopu Škole u prirodi. -To je nešto što smo prvi put radili ovdje u Nerezinama i mislim da je stvarno uspješno odrađeno. Djeca su otišla doma puna novih znanja i lijepih uspomena, pohvalili su i hranu i smještaj i sve aktivnosti koje su imali u odmaralištu – istaknuo je Belošević.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime