Najbolji sportaši Grada Vrbovca u 2021. godini

0
Komunalac add

Na današnjoj završnici 42. malonogometnog turnira Čedomil Drvenkar održana je dodjela nagrada i priznanja Gradske zajednice športskih udruga Vrbovec za 2021. godinu. Priznanja su nagrađenima uručili gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj i predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije Vladimir Bregović.

Domenik Andreić, član Hrvačkog kluba PIK Vrbovec proglašen je najboljim sportašem Grada Vrbovca u 2021. godini. Priznanje je primio za rezultate postignute u prošloj godini, među kojima se ističe treće mjesto na Prvenstvu hrvatske slobodnim stilom. Andreiću je ovo treće uzastopno priznanje za najboljeg sportaša Vrbovca.

Najbolja sportašica Grada Vrbovca je i ove godine Andrea Petrek, članica Powerlifting klub „Wild hogs“ Vrbovec i to za osvojeno svjetsko zlato u Litvi (122,5 kg). Petrek je četvrti put proglašena najboljom sportašicom Grada Vrbovca.

Najbolji sportaš mladeži Grada Vrbovca je Mislav Murlin iz Hrvačkog kluba PIK Vrbovec. Među njegove uspjehe ubraja se osvojeno treće mjesto na Prvenstvu Hrvatske slobodnim stilom.

Najbolja sportašica mladeži Grada Vrbovca je Mia Burić iz Teniskog kluba Vrbovec, za brojne uspjehe na turnirima i prvenstvima do lipnja 2021. godine, kada prekida natjecanja zbog ozljede trbušnog mišića.

Najbolji trener Grada Vrbovca u 2021. godini je Dražen Biškup (NK Vrbovec). Biškup je vođenje seniora NK Vrbovec preuzeo u najgorem mogućem trenutku – na kraju polusezone 2020./21. sa samo 5 bodova i na začelju tablice. – Svojim talentom je podigao cijeli klub i od tih pet bodova, ekipa je dogurala do 36 na kraju sezone, čime je osiguran ostanak u 3. HNL – stoji u obrazloženju priznanja.

Športski djelatnik Grada Vrbovca je Marko Solarić iz NK Lonja. Solarić je dugogodišnji član i sportski djelatnik NK Lonje i angažiran je pri organizaciji svih aktivnosti Kluba – pripreme terena za odigravanje utakmica, primanje službenih osoba, organizacija utakmica, organizacije malonogometnog turnira, sve volonterski.

Najbolja muška sportska ekipa u 2021. godini je Nogometni klub Vrbovec. – Nakon osvojenih ukupno 5 bodova na kraju polusezone, dečki su u proljeće krenuli na sve ili ništa. Pod vodstvom Biškupa, pokazali su kako se bori za opstanak, kako se ostavlja duša na terenu i kako se spašava klub. Uspjeli su osvojiti još 31 bod u drugom dijelu sezone – navedeno je u obrazloženju priznanja.

Najbolja ženska sportska ekipa je Ženski odbojkaški klub Vrbovec, koji se već dugi niz godina natječe u 1B ligi unatoč odlasku brojnih igračica. Ulaskom u sezonu 2021./22. imperativ je bio zadržati prvoligaški status, a nakon prvog dijela lige, vrlo je izgledno da će to i uspjeti.

Najbolji sportski kolektiv Grada Vrbovca je Ženski odbojkaški klub Vrbovec. Naime, jedini je to sportski kolektiv u gradu čiji svi treneri imaju visoku stručnu spremu. – Natječe se u svim uzrasnim kategorijama te svake godine redovito odlazi na državno prvenstvo. Uz to, svake godine organizira odbojkaški kamp na razini županije i turnir u odbojci na pijesku.

 

 

 

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime