Najbolji sportaši Grada Vrbovca u 2019. godini

0
Komunalac add

Na današnjoj završnici 41. malonogometnog turnira Čedomil Drvenkar održana je dodjela nagrada i priznanja Gradske zajednice športskih udruga Vrbovec za 2019. godinu. Priznanja je nagrađenima uručio gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj.

Najboljim sportašem Grada Vrbovca u 2019. godini proglašen je Domenik Andreić – član Hrvačkog kluba „Pik Vrbovec“. Priznanje je primio za rezultate postignute u prošloj godini, među kojima se ističu treća mjesta na Prvenstvu Hrvatske grčko-rimskim stilom i slobodnim stilom. Andreiću je ovo drugo uzastopno priznanje za najboljeg sportaša Vrbovca.

Najbolja sportašica Grada Vrbovca u 2019. godini  je ponovno Andrea Petrek  – članica Powerlifting kluba „Wild Hogs“ Vrbovec. Petrek je treću godinu zaredom proglašena najboljom sportašicom. Od njenih uspjeha u 2019. godini posebno se izdvaja 4. mjesto na Europskom prvenstvu, 1. mjesto na Državnom prvenstvu i 1. mjesto na Kupu Hrvatske.

Najbolji športaš mladeži Grada Vrbovca u 2019. godini je Ivano Kovačić – član Hrvačkog  kluba „Pik Vrbovec“. On je na Prvenstvima Hrvatske grčko-rimskim stilom i slobodnim stilom osvojio treća mjesta, a zapaženi su i njegovi rezultai na međunarodnim natjecanjima.

U kategoriji Najbolja sportska nada Grada Vrbovcu priznanja su primile Mia Burić iz Teniskog kluba Vrbovec za odlične rezultate na državnim natjecanjima, odnosno za naslov prvakinje Hrvatske u kategoriji do 10 godina i Rebecca Šimunec iz Taekwondo kluba Vrbovec za osvojeno 3. mjesto na prvenstvu Italije u borbama 2019. godine.

Najbolji trener u 2019. godini je Siniša Križan – Powerlifting klub „Wild Hogs“ Vrbovec. Križan ovo priznanje prima treću godinu zaredom. Među njegove uspjehe ubrajaju se 3 zlatne i jedna srebrna medalja s Državnog prvenstva, 2 zlatne medalje s Kupa Hrvatske te srebro, bronca, jedno 4. mjesto i jedno 5. mjesto s Europskog prvenstva.

Nagrada za najbolju sportsku djelatnicu u 2019. godini pripala je Ireni Starešec iz Nogometnog kluba Vrbovec. U obrazloženju stoji kako Irena Starešec od preuzimanja dužnosti tajnice u listopadu 2018. godine, tu dužnost obavlja iznimno kvalitetno i predano. „Tajnica ovu, za Klub najvažniju dužnost, obavlja u punom svom obimu, od administrativnih poslova do financija i zahvaljujući njoj Klub u tom smislu funkcionira savršeno“ – navedeno je.

ŠŠD Valentin II. osnovne škole Vrbovec najbolja je muška sportska ekipa Grada Vrbovca u 2019. godini. Njihovi rezultati uključuju prva mjesta na brojnim futsal natjecanjima. Prva mjesta osvojili su na Državnom natjecanju, Poluzavršnom državnom natjecanju, Županijskom i Međuopćinskom natjecanju.

Najbolja ženska sportska ekipa u 2019. godini je Športsko-ribolovno društvo Štuka iz Poljanskog Luga, u sastavu Renata Ivezić, Slavica Futivić i Danijela Krčmar. One su se nakon osvojenog drugog mjesta na Prvenstvu Zagrebačke županije i ekipno trećeg mjesta na II. Zoni, plasirale na Kup Hrvatske u disciplini lov ribe udicom na plovak, gdje su osvojile prvo mjesto ekipno. Uz to, ekipa seniorki ŠRD Štuke Poljanski Lug osvojila je i drugo mjesto ekipno na Kupu Jadransko-podunavskih zemalja.

Nagradu Zaslužni sportski kolektiv primio je Nogometni klub Ban Jelačić Banovo za brojne uspjehe u kategorijama seniora, sportskog kolektiva, limača (djevojčice i dječaci), juniora i pionira.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime