Najava događanja u veljači

0
Komunalac add

U veljači, mjesecu ljubavi i maškara, u našem gradu priprema se nekoliko događanja.

Svoje fotografije 8. veljače izložit će Željko Gubijan. Izložba pod nazivom Kralj europskog neba bit će otvorena u Caritasovoj kući za starije i nemoćne Sv. Kamilo de Lellis.

Pučko otvoreno učilište Vrbovec 8. veljače organizira Koncert pod maskama učenika Glazbenog odjela II. OŠ Vrbovec, dok će dan kasnije ulicama Vrbovca prošetati dječja fašnička povorka. Najboljim maskama Malog fašnika bit će dodijeljene vrijedne nagrade.

Naše fašničke skupine uskoro će se predstaviti na Čakovečkom, Zelinskom i Riječkom karnevalu.   U subotu, 6. veljače gostuju u Zelini gdje će gradom prošetati kao maskirana licitarska srca.    U nedjelju, 7. veljače sudjeluju na Riječkom karnevalu gdje će predstaviti svoje kostime na temu Kaj su jeli, kaj su pili.   Istog dana fašnička skupina iz Brčevca predstavit će masku licitarskih srca na Međimurskom fašniku u Čakovcu. 

Povodom dana učilišta, 16. veljače u učilištu gostuje Kazališna družina glumci u Zagvozdu koja će izvesti predstavu Istina.    Drugu ovogodišnju Pričaonicu srijedom učilište organizira 24. veljače.

Radionica na temu „Revolucija zdrave hrane na dohvat ruke” održat će se 27. veljače u dvorani Udruženja obrtnika Vrbovec.

Dodajmo da će Izložbu Muzejska kuhinja, koju su Vrbovčani imali prilike razgledati tokom prošlog ljeta, autorice Sanja Prijatelj i Mirjana Ivanušić postaviti u knjižnici Jelkovec početkom veljače

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime