Nagradni foto natječaj “Photo Zagreb County”

0
Foto: Pixabay
Komunalac add

Turistička zajednica Zagrebačke županije treću godinu zaredom provodi fotografski nagradni natječaj pod nazivom „Photo Zagreb County“ te poziva sve posjetitelje i stanovnike zagrebačkog prstena na sudjelovanje. Jedini uvjet je da prijavitelji budu stariji od 18 godina, a prijave su moguće do 28. svibnja 2023.

Svrha natječaja je fotografijom prikazati kulturno-povijesne znamenitosti i tradiciju Zagrebačke županije, priču ili doživljaj s neke od manifestacija, aktivan odmor u prirodi ili ruralnom prostoru, eno-gastro motive, a kojima će se dodatno promovirati atrakcije i ljepote Zagrebačke županije. O najboljim radovima odlučivat će Povjerenstvo natječaja i pratitelji na društvenim mrežama, a vodit će se računa o čak pet kriterija – originalnost i umjetnička vrijednost, tematska usklađenost, storytelling i emocija, tehnička izvedba i kvaliteta te kompozicija fotografije.

“Nagradni natječaj ‘Photo Zagreb County’ u ovogodišnjem trećem izdanju možemo već nazvati i tradicionalnom aktivnošću naše Turističke zajednice. U proteklim izdanjima okupili smo velik broj sudionika koji su svojim fotografskim radovima, amaterskim i onim profesionalnim, doprinijeli promociji Zagrebačke županije kao destinacije”, rekla je Ivana Alilović, direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije.

Najbolji radovi bit će nagrađeni vrijednim nagradama kao što su wellness vikend za dvoje, romantična večera, eno-gastro doživljaji i degustacije pjenušavih vina diljem Zagrebačke županije. Također, izabrani radovi bit će izloženi na posebno organiziranoj izložbi u povodu završetka nagradnog natječaja.

Više informacija o prijavi i nagradnom natječaju moguće je pronaći ovdje.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime