Nagrade Obrtničke komore Zagreb za vrbovečke obrtnike

0
Komunalac add

Povodom obilježavanja Dana Obrtničke komore Zagreb, u Zagrebu je organizirana prigodna svečanost na kojoj su istaknutim obrtnicima dodijeljene nagrade i priznanja za promicanje ugleda obrtništva, dugogodišnji rad i za ostvarena postignuća.

Među nagrađenima su i članovi Udruženja obrtnika Vrbovec. Zlatna statua otišla je u ruke Zdravka Sohore, vlasnika HIDRO-SPOJA obrta za proizvodnju i ugostiteljstvo iz Vrbovečkog Pavlovca. Obrt ima tradiciju dugu 50 godina, a Zdravko Sohora aktivan je član i dopredsjednik Udruženja, član Skupštine i tijela Obrtničke komore Zagreb i Hrvatske obrtničke komore. Obrt bilježi rast proizvodnje, povećanje zapošljavanja, izgrađen je novi pogon, izvoz i izlaganje na sajmovima.

Zlatnu diplomu primila je Višnja Kalinski. Trgovina, klaonica, prerada mesa i ugostiteljstvo Kalinski s više od 20 zaposlenih bilježi 35 godina rada, rast proizvodnje, povećanje zapošljavanja, modernizaciju.

Zlatnu diplomu Obrtničke komore Zagreb primio je Marko Dobrica, vlasnik proizvodno trgovačkog obrta Metal – Dobrica za strojnu obradu metala, Rakovec. Obiteljski obrt ima tradiciju dugu 50 godina. Marko je 2007. godine preuzeo poslovanje obiteljskog obrta. Priznanje je primio za uspješan nastavak i razvoj poslovanja obrta uz primjenu novih tehnologija i materijala te povećanje zapošljavanja u obrtu, razvoj novih proizvoda.

Srebrnu diplomu primio je Dražen Papa, vlasnik trgovine na veliko elektroničkim i telekomunikacijskim dijelovima i opremom Climolux iz Vrbovca. Aktivan je u radu Udruženja, Član Skupštine. Diplomu je primio za razvoj web shop globalne trgovine, organizaciju i posredovanje za njemačko govorno područje, opskrbu izvođača elektro usluga uz ponudu moderne tehnologije za uštede energije.

Ivan Crnković srebrnu je diplomu primio za 25 godina obrta za strojnu obradu metala i trgovinu Strojometal iz Gostovića. Aktivan je u radu Udruženja, član Skupštine,  bilježi rast proizvodnje, povećanje zapošljavanja, modernizaciju poslovanja, dugogodišnji je partner HEP-a.

Nagradu Žena obrtnik primila je Maja Šimunec, vlasnica obrta za proizvodnju radne odjeće Leateks, Rakovec. Uspješna proizvodnja radne i zaštitne odjeće visoke kvalitete i raznovrsne ponude. Povećanje zapošljavanja i povećanje prihoda u izuzetno zahtjevnim vremenima za tekstilnu proizvodnju.

Nagradu Mladi obrtnik primila je Martina Dubravec, Foto studio Uno, obrt za foto i video usluge, Vrbovec. Usluge snimanja i  slikanja uspješno razvija bez obzira na veliku konkurenciju, individualni pristup i ulaganje u obrazovanje  osigurava razvoj i povećanje poslovanja.

Nagradu Mladi obrtnik primila je i Ivančica Beclin-Vručina, vlasnica obrta za proizvodnju D. N. Hilaris art, Celine. Umjetnički obrt izrade nakita, suvenira i uporabnih predmeta, za istaknut društveni rad i sudjelovanje na manifestacijama i revijama.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime