Nagrade i priznanja najboljim sportašima grada Vrbovca

0
Komunalac add

Na jučerašnjoj završnici 39. malonogometnog turnira Čedomil Drvenkar održana je dodjela nagrada i priznanja Gradske zajednice športskih udruga Vrbovec za 2017. godinu. Priznanja su nagrađenima uručili gradonačelni Vrbovca Denis Kralj i zamjenica župana Zagrebačke županije Nadica Žužak.

Najboljim sportašem grada Vrbovca u 2017. godini je proglašen je Nikola Đorđević – član Hrvačkog kluba „Pik Vrbovec“. Nikola Đorđević je na prvenstvu Hrvatske u kategoriji do 23 godine grčko-rimskim stilom osvojio 2. mjesto. Na prvenstvu Hrvatske za seniore grčko-rimskim stilom također je osvojio 2. mjesto.

 

Najbolja sportašica grada Vrbovca u 2017. godini  je Andrea Petrek  – članica Powerlifting kluba „Wild Hogs“ Vrbovec. Andrea Petrek je na državnom prvenstvu osvojila 1. mjesto i proglašena je najboljom ženskom natjecateljicom u bench pressu. Postavila je državna rekorda u kategorijama do 52 kg, 57 kg i do 63 kg. Andrea je također izborila mjesto u Hrvatskoj reprezentaciji.

 

Najbolji športaš mladeži grada Vrbovca u 2017. godini  je Ivan Klepec – član Hrvačkog  kluba „Pik Vrbovec“. Ivan Klepec je na prvenstvu Hrvatske za mlađe dječake osvojio 1. mjesto. Na međunarodnom Božićnom turniru za dječake na kojemu su nastupile 33 ekipe, ukupno 198 natjecatelja iz Slovenije, Grčke, Srbije, Mađarske, Češke, Rumunjske, Poljske, Moldavije, Italije, Bugarske i Hrvatske Ivan je osvojio 1. mjesto.

 

Najbolja športašica mladeži grada Vrbovca u 2017. godini je Gabrijela Pijanec  – članica Ženskog odbojkaškog kluba Vrbovec. Gabrijela Pijanec izuzetno je talentirana sportašica koja igra u kadetkinjama, juniorkama i seniorkama. Nastupa za žensku odbojkašku mlađu kadetsku reprezentaciju Županije.

 

Najbolji trener grada Vrbovca u 2017. godini je Siniša Križan – Powerlifting klub „Wild Hogs“ Vrbovec. Ovaj klub je u 2017 godini osvojio 17 zlatnih i 1 srebrnu medalju na državnom i open natjecanjima. Inače, Siniša Križan je i hrvatski reprezentativac te nacionalni sudac.

 

 

Nagrada za najboljeg športskog djelatnika u 2017. godini pripala je Robertu Haiću iz Košarkaškog kluba „Petar Zrinski Vrbovec“. Rober Haić je istaknuti sportski djelatnik, kao igrač je nastupao za KK Radnik i KK Petar Zrinski Vrbovec. Član je Izvršnog odbora košarkaškog saveza Zagrebačke županije i predsjednik košarkaškog kluba „Petar Zrinski“ Vrbovec.

 

 

Najbolja muška sportska ekipa u 2017. godini u gradu Vrbovcu je seniorska ekipa Nogometnog kluba Vrbovec

Nogometni klub Vrbovec je u sezoni 2016/2017. u 3. Hrvatskoj nogometnoj ligi zauzeo 14. mjesto, a u polusezoni 2017/2018. vrbovečki nogometaši su trenutno na odličnom 7. mjestu.

 

Najbolja ženska sportska ekipa u 2017. godini je Ženski odbojkaški klub Vrbovec. Odbojkašice Ženskog odbojkaškog kluba Vrbovec natječu se u 1B ligi i ostvarili su 8. mjesto u sezoni 2016/2017. a sa drugom ekipom nastupaju u 3 ligi centar i zauzeli su 2. mjesto u sezoni 2016/17.

 

Najbolji sportski kolektiv u 2017. godini je Športsko ribolovno društvo „Amur“ Vrbovec. Članovi ŠRD-a Amur ostvarili su drugo mjesto na KUP-u Hrvatske i osigurali mjesto na KUP-u Jadransko-podunavskih zemalja 2018. godini.

 

U sklopu posebnog dijela programa završnice turnira nastupili su članovi Limene glazbe i mažoretkinja Vrbovec, dok su nakon dodjele nagrada ekipe ŽNK Vrbovec i Prijatelji Vrbovca odigrali humanitarnu utakmicu. Dodajmo kako je Vetrinarska stanica Vrbovec Centru Stančić uručila donaciju (opremu) za njihov rad, a predstavnici organizatora turnira NK Lonje dio prihoda od ulaznica donirali su Udruzi za pomoć djeci s posebnim potrebama “Naši snovi”.

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime