Na krilima trostrukog strijelca Vlatka Martinovića Vrbovec osvojio sva tri boda protiv Kurilovca

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 3. HNL SREDIŠTE 30. KOLO

KURILOVEC – VRBOVEC 2 : 4

VELIKA GORICA, ŠRC Udarnik. Bez gledatelja.

Sudac: Mario Stanić (Dugo Selo). Pomoćnici: Josip Vitez (Kobilić) i Jurica Šarić (Dugo Selo).  Četvrti sudac: Zvonimir Landeka (Velika Gorica).

Delegat: Milorad Krnetić (Čista Mlaka).

STRIJELCI: 0:1 Martinović (43), 0:2 J. Colarić (55), 1:2 Sedlaček (61 11m), 1:3 Martinović (66), 1:4 Martinović (75), 2:4 Tolj (90+2).

KURILOVEC: Beljan, A. Ćosić, Adžić, (od 80. Golubić), Tolj, Da Cruz, (od 17. Sudar), Sedlaček, Dianežević, Marinić, Bolješić, (od 89. Vidaković), Rajić, Muhar, (od 80. Milatović)..

Trener: Marko Pancirov.

VRBOVEC: Zrinščak, Režabek, M. Tolić, Krizmanić, Tomas, M. Ćosić, Slišković, (od 87. Škaro), Babić, (od 89. Busija), Martinović, D. Colarić, J. Colarić, (od 72. Trošić).

Trener: Dražen Biškup.

IGRAČ UTAKMICE: Vlatko Martinović.

Fenjeraš Vrbovec ostvario je i četvrtu pobjedu u nizu u Velikoj Gorici protiv Kurilovca. U situaciji kada Vrbovec više nema pravo na kiks, gosti su ušli u utakmicu bez respekta prema Kurilovcu. Čvrstom i taktički discipliniranom igrom Vrbovec je uspješno parirao domaćim akcijama i čekajući svoje prigode iz brzih kontranapada. U jednoj ravnopravnoj igri, gosti su ostavili bolji dojam jer su bili konkretniji u napadačkim akcijama, što su i na kraju kapitalizirali u samoj završnici prvog poluvremena u 43. minuti. Za Vrbovec je prvi zgoditak postigao dojučerašnji napadač Kurilovca, Vlatko Martinović.

Na početku drugog poluvremena u 55. minuti Josip Colarić povećao je vodstvo Vrbovca, ali je Kurilovec ubrzo smanjio rezultat u 61. minuti. Luka Sedlaček je sigurno izveo kazneni udarac i ponovo vratio utakmicu u rezultatsku neizvjesnost. Međutim, to je bilo kratkog daha jer je najbolji igrač utakmice Martinović prelomio pitanje pobjednika s još dva zgoditka u 66. i 75. minuti i tako doveo Vrbovec do visokog vodstva 4:1. U samom finišu utakmice, u sudačkoj nadoknadi u 90+2 minuti, Niko Tolj je zabio gol i samo ublažio domaći poraz.

Definitivno momčadski trijumf Vrbovčana, ostvaren na krilima krajnje raspoloženog trostrukog strijelca Vlatka Martinovića i mudro vođen trenerskom palicom iskusnog Dražena Biškupa. Ovom pobjedom Vrbovec je uzvratio za ovogodišnji domaći poraz kojeg je doživio 17. ožujka, u kojem je Kurilovec slavio rezultatom 2:0. Serija od četiri pobjede, povratila je pobjednički mentalitet i samopouzdanje u vrbovečke redove, koji su tako produžili nadu za ostanak u trećeligaškom društvu uoči posljednja četiri kola.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime