Na krilima Miljenka Bencalića Lonja do uvjerljive pobjede protiv Ostrne

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

LONJA – OSTRNA 5:0

VRBOVEC, Gradski stadion. Igralište s umjetnom travom. Gledatelja 30.

Sudac: Bojan Čerkez (Vrbovec).

STRIJELCI: 1:0 Bencalić(9), 2:0 Barišić (25 11m), 3:0 Darojković (28), 4:0 Granić (41), 5:0 Bencalić (68).

LONJA: Bagarić, Šurmin, Šušak, Barišić, Pavlić, Ivoš, Granić, Baček, Bencalić, Kolar, Severec, još su igrali: Delija, I. Tandara, Burec, J. Tandara, Hren, K. Forgač, Darojković, M. Forgač, Solarić, Gruden, Pavić.

Trener: Igor Maksimović.

OSTRNA: Čivić, Bumbar, Radovac, Lacković, Jenić, I. Tokić, Murat, Šego, K. Tokić, Nestić,  Lepan, još su igrali: Francić, Jaković.

Trener: Matija Nestić.

Lonja je na otvorenju proljetnog dijela odigrala kvalitetnu, efikasnu i dopadljivu utakmicu. Nogometaši Lonje su diktirali ritam tijekom cijele utakmice dok se Ostrna branila i prijetila preko brzih kontranapada Nestića i Šege. Bencalić je doveo Lonju u vodstvo u 9. minuti, a Barišić je povećao vodstvo u 25. minuti jer je realizirao kazneni udarac. Pitanje pobjednika bilo je riješeno već u prvom poluvremenu jer je Lonja imala vodstvo od 4:0.

U drugom poluvremenu tempo utakmice je pao, ali je Lonja i dalje igrala napadački nogomet. Bencalić je u 68. minuti postigao zgoditak pa je utakmica na kraju završila zasluženom pobjedom Lonje protiv Ostrne 5:0. Doduše, trener Lonje Igor Maksimović imao je na raspolaganju 22 igrača dok je Ostrna nastupila u oslabljenom izdanju pa se teško mogla nositi s raspoloženim nogometašima Lonje. Najbolji igrač utakmice bio je Miljenko Bencalić koji je postigao dva pogotka i imao dvije asistencije. Uz Bencalića uspješno su još debitirali Kolar i Šušak.

Trener Lonje Igor Maksimović Maks kratko je komentirao utakmicu. – Zadovoljan sam s pristupom, odnosom i zalaganjem svih igrača. Kako je ovo bila prva pripremna utakmica u narednim susretima očekujem još bolju igru te još bolju uigranost cijele momčadi – rekao je Maksimović.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime