Na krilima Josipa Colarića Vrbovec slavio protiv Zagorca u Krapini

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 25. KOLO 3. HNL SREDIŠTE

ZAGOREC – VRBOVEC 1:4

KRAPINA, ŠRC Podgora. Gledatelja 150.

Sudac: Grgur Jović (Zagreb). Pomoćnici: Dario Aščić (Velika Gorica) i Josip Bošnjak (Zagreb).

Četvrti sudac: Juraj Jović (Zagreb).

Delegat: Damir Brcković (Duga Resa).

STRIJELCI: 1:0 Aliyu (6), 1:1 Slišković (25), 1:2 J. Colarić (28), 1:3 J. Colarić (32), 1:4 J. Colarić (65).

ZAGOREC: Bruči, Hoić, (od 88. Radoš), Strabić, (do 42. Vučemilović-Vranjić), Smrekar, Majcenić, Mlinarić, (od 42. Kovačić), Braun Grgić, Landripet, Aliyu, (od 42. Camara), Pelko, (od 72. Bračević).

Trener: Damir Milinović.

VRBOVEC: Zrinščak, Frigan,K. Colarić, Krizmanić, Tomas. Ćosić, D.Colarić, (od 80. Lovrić), Škaro, (od 46. Trošić), J. Colarić(od 74. Nakić), Babić, Slišković.

Trener: Dražen Biškup.

IGRAČ UTAKMICE: Josip Colarić.

U najboljoj utakmici prvenstva Vrbovčani su pobijedili na gostovanju lidera Zagorca usred Krapine u kvalitetnoj i borbenoj prvenstvenoj utakmici. Iako je Zagorec poveo već u 6. minuti pogotkom OkechukwuaMohammeda Aliyua, Vrbovčani nisu klonuli duhom već su i dalje krajnje disciplinirano i taktički vrlo dobro igrali i borili se za svaku loptu. Nema dvojbe da su takvim pristupom iznenadili domaću momčad koja je prvi puta kapitulirala u 25. minuti kada je Josip Slišković izjednačio rezultat. Onda se ukazao Josip Colarić koji je u 28. minuti preokrenuo rezultat u korist Vrbovca. Da se dobro ne piše domaćinu shvatili su i domaći navijači kada je Josip Colarić u 32. minuti zabio svoj drugi, a treći pogodak za goste.

U drugom poluvremenu Vrbovec je samo potvrdio svoju izvrsnu igru još jednim golom u 65. minuti kojeg je zabio ponovo Josip Colarić koji se prometnuo u junaka utakmice. Konačno su Vrbovčani u proljetnom dijelu potvrdili kvalitetu kolektiva u kojem su svi bili na visokoj razini, a kada se ostavi duša na terenu onda se to vrati i rezultatom i pobjedničkim ozračjem.

Na utakmici je sudac Grgur Jović podijelio tri žuta kartona. Kod Zagorca je požutio Reme AmaraCamara, a kod Vrbovca Martin Krizmanić i Luka Nakić.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime