Moslavina šest puta torpedirala mrežu Vrbovca

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 12. KOLO 4. NL SREDIŠTE SKUPINA B

MOSLAVINA- VRBOVEC 6 : 2

KUTINA, Igralište Športski park. Gledatelja 100.

Sudac: Zlatko Ilčić (Dugo selo). Pomoćnici: Danijel Rožić (Velika Gorica) i Martin Štulec (Donja Zdenčina).

Delegat: Mario Grdenić (Križ).

STRIJELCI: 1:0 Batarelo (3), 1:1 Granđa (11), 2:1 Lilovac (19), 2:2 Ferenčak (22), 3:2 Lončarević (45), 4:2 Batarelo (61), 5:2 Dajčar (89), 6:2 Lilovac (90).

MOSLAVINA: Kovačić, Crnoja, Cvrtila, (od 80. Barišić), Slekovac, (od 86. Gligić), Lilovac, Batarelo, Lončarević, (od 74. Horvat), Burić, Petričić, Škurla, (od 46. Dajčar).

Trener: Siniša Grubišić.

VRBOVEC: Kralj, Jurinjak, (od 46. Dugac), Pavić, M. Trošić, Legin,(od 77. Sever), Silva, G. Trošić, Frigan, (od 90. Vreš), Regenhan, (od 66. Novosel), Granđa, Ferenčak.

Trener: Antun Anthony Pavlović.

IGRAČ UTAKMICE: Ante Batarelo.

Moslavina je nadigrala Vrbovec kojima je šest puta torpedirala mrežu te više nego zasluženo pobijedila goste rezultatom 6:2. Domaćin je poveo već u 3. minuti, a strijelac je bio Ante Batarelo. Početni šok gosti su prebrodili u 11. minuti jer je Nikola Granđa izjednačio rezultat. Ponovo su domaći nogometaši stekli rezultatsku prednost preko Krunoslava Lilovcau 19. minuti. No, tri minute kasnije Vrbovčani su ponovo poravnali domaće vodstvo preko Leonarda Ferenčaka. Moslavina je po treći puta poveli u 45. minuti jer je Luka Lončarević iskoristio dekoncentraciju gostujuće obrane i matirao vratara Petra Kralja.Tako je opet na vidjelo izašla još jedna neugodna tradicija da Vrbovčani primaju pogotke krajem prvog poluvremena ili u samoj završnici utakmice.

U nastavku domaćin je zaigrao puno bolje dok su gosti nastavili u anemičnom izdanju s puno pogrešaka i više nisu imali snage za povratkom. Batarelo je u 61. minuti riješio pitanje pobjednika jer je postigao drugi pogodak, a četvrti za Moslavinu. Nakon što se u 66. minuti ozlijedio prvi topnik Vrbovčana Regenham gosti su postali bezopasni po domaća vrata. U samoj završnici domaći nogometaši su postigli još dva pogotka i to Dario Dajčar u 89. u minuti i Lilovac u 90. minuti.

Vrbovec koji se nalazi na 9. mjestu tablice ima jednu od najlošijih obrana lige koja je primila čak 31 pogodak. Samo lošiju obranu imaju Gradići koje je primilo 35 golova i koji se nalaze na 14. mjestu i fenjeraš Croatia iz Hrastja kojoj su protivnički napadači pogodili mrežu u 42. navrata. S druge strane Vrbovčani imaju 4. napad po uspješnosti koji je 27 puta pogađao suparnička vrata. Sudac Zlatko Ilčić je dodijelio žuti karton domaćem igraču Dariju Cvrtili i u 51. minuti i gostujućem nogometašu Nikoli Granđi u 53. minuti.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime