Morska avantura u Nerezinama završila za vrtićance iz Vrbovca i Dubrave

0
Komunalac add

Sezona u gradskom odmaralištu u Nerezinama u punom je jeku. Danas je završila prva smjena škole plivanja. Nakon sedmodnevnog boravka u odmaralištu, kući se vraćaju djeca iz Dječjeg vrtića Vrbovec i Dubrave. U Nerezine sada dolazi oko šezdeset učenika iz Zlatara te građani.

Prvi gosti u ovoj sezoni stigli su u odmaralište na Tijelovo, to su bili članovi Planinarskog društva Vrbovec i Brcko. Nakon njih je došla OŠ Mače koja je u Nerezinama imala organiziranu školu u prirodi. Povratno su nam javili kako su bili oduševljeni otokom Lošinjom i cijelim odmaralištem. Nakon što vrtićanci iz Vrbovca i Dubrave napuste odmaralište, dolazi nam OŠ Zlatar u školu plivanja. Boravit će u odmaralištu deset dana. Nakon njih dolaze vrbovečke osnovne škole pa onda i učenici osnovnih škola iz Gradeca, Dubrave – rekao je direktor tvrtke Gradski objekti Vrbovec Marko Dubravec.

Istaknuo je kako je u Nerezinama lijepo vrijeme te da gosti zaista uživaju. Osim kupanja djeca se zabavljaju i uz brojne popratne sadržaje tijekom cijelog dana.

Što se tiče škole plivanja u ovoj sezoni prijavljeno je oko 400 djece. U Nerezine tradicionalno dolaze i udruge, a učenici OŠ Marije Jurić Zagorke i Krunoslava Kutena doći će na maturalac. Na ljetovanje će doći i stotinjak građana.

Dolazi nam i Turistička zajednica Grada Vrbovca sa udrugom žena, odbojkaški kamp, Limena glazba i mažoretkinje Vrbovec, HKUD Petar Zrinski te Udruga umirovljenika iz Preseke koja će zatvoriti sezonu u Nerezinama – dodao je Dubravec te zahvalio svim općinama koje sufinanciraju 50 posto škole plivanja za svoje učenike.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime