Momčad ISO Sesvete pobjednik MNT „Lonjica 2022“

0
Komunalac add

NK Lonja organizirala je dvodnevni malonogometni noćni turnir „Lonjica 2022.“ na kojem se okupilo 12 momčadi iz: Dubrave, Zvekovca, Pirakovca, Sesveta, Vrbovca, Dugog Sela, Luke, Lonjice i Gračeca. Poslije odigranih utakmica po skupinama, prolazak u četvrtfinale su izborili: CB Martin, ISO Sesvete, CB A1 Restoran Dioniz & CB A1, Pizzeria Tilia, Zvekovac, CB My Place, Vulkanizer Jendriš  i Pub Cubismo.

Polufinalna utakmica između momčadi Restoran Dioniz &CB A1 i CB My Place završila je rezultatom 0:2. Drugo polufinale između ekipa Vulkanizer Jendriš i ISO Sesvete završila je bez pobjednika 1:1, a Sesvećani su prošli u finale boljim izvođenjem sedmeraca. U borbi za 3. mjesto pobjeda je pripala igračima Restorana Dioniz & CB A1 jer su bili precizniji u izvođenju sedmeraca od nogometaša Vulkanizera Jendriš 3:2. Uzbudljivo finale između momčadi ISO Sesvete i CB My Place okončano je u regularnom dijelu 1:1. Pobjednik turnira je dobiven tek nakon pucanja sedmeraca u kojem su bili uspješniji nogometaši ISO Sesvete rezultatom 2:1.

Za osvojeno prvo mjesto ekipa ISO Sesvete primila je 5.000 kuna i pehar, drugoplasirana momčad CB My Placce 2.500 kuna i pehar, a za trećeplasiranu ekipu Restorana Dionis & CB A1 nagrada je iznosila 1.000 kuna i pehar. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Dominik Drmić iz ekipe ISO Sesvete, koja je imala i najboljeg strijelca Antu Antunovića. Epitet najboljeg vratara ponio je Matija Caput iz momčadi CB My Place.

U dva dana bila je to velika fešta i posjećenost u Lonjici što se tiče sportskog i zabavnog programa koje je pohodilo i preko 800 osoba, pretežito mladih, željnih sportskih uzbuđenja, druženja i zabave. Naime, organizatori su uz sportski program pripremili veliki šator u kojem su okupljene gledatelje, navijače i goste u petak zabavljali Condori, a u subotu su se za dobru atmosferu pobrinuli Drmaxi.

Trener Lonje i jedan od organizatora turnira, Igor Maksimović zahvalio je svim ekipama na sudjelovanju. – Zahvala svim ekipama koje su sudjelovale na ovogodišnjem turniru, koji je bio izuzetno kvalitetan zbog igrača koji su nastupili. Čestitke pobjedniku turniru momčadi ISO Sesvete, kao i svim drugim ekipama i nogometašima koji su primili nagrade. Puno smo truda uložili u organizaciju turnira koji je ujedno i promocija za samu Lonjicu. Posebno bih istaknuo suđenje Bojana Čerkeza, koji je isto tako pridonio ugledu i renomeu našeg tradicionalnog turnira. Na kraju velika zahvala svim sponzorima koji su na bilo koji način pripomogli da se nogometno natjecanje i zabavni program održi na ovako visokom nivou – rekao je Maksimović.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime