Momčad Cromik&Strojometal osvojila prvo mjesto na nogometnom turnira sponzora „Banovo 2022.“

0
Komunalac add

NK Ban Jelačić je na SRC Banovo organizirao 3. malonogometni turnir sponzora „Banovo 2022″. Na njemu su se natjecale ekipe sponzora koji pomažu svojim donacijama rad u Banu Jelačiću. Od sponzora na turniru su sudjelovali: Stolarija Mihelić (Slatina), Elektroinstalacije Krznar (Martinska Ves), Obrt za obradu metala i trgovina Strojometal (Gostović), Caffe bar Zrinski (Vrbovec), AgroTubić (Gostović), Pekarna Jagič (Dubrava), Glogoški print (Vrbovec), Instalacije Filipović (Preseka), Neomax nekretnine (Dugo Selo), Metalac Sever (Vrbovec), Zovko gradnja (Marenić), Vučna služba Škrlec (Vrbovečki Pavlovec), OPG Premrl (Ravenski Novaki) i Servis teretnih vozila i osobnih vozila Cromik (Vrbovec).

Deset ekipa je bilo podijeljeno u dvije skupine. U skupni A bile su momčadi: Stolarija Mihelić & Elektroinstalacije Krznar, Cromic&Strojometal, CB Zrinski, AgroTubić i Pekarna Jagić, a u B skupini: Glogoški print &Instalacije Filipović, Neomax nekretnine, Metalac Sever, Zovko gradnja & Vučna služba Škrlec i OPG Premrl.

U prvom polufinalnom susretu između ekipa Pekarna Jagić i Metalac Sever utakmica je završila rezultatom 1:3. Drugo polufinale je također pružilo puno uzbuđenja, ali je utakmica Cromik&Strojometal – OPG Premrl završila u regularnom dijelu bez zgoditaka. Nogometaši momčadi Cromik&Strojometal pekarne „Jagić“ bili su precizniji kod izvođenja sedmeraca 2:0 te su se plasirali u finale. U borbi za treće mjesto bolji u izvođenju sedmeraca bila je bolje ekipa OGP Premrl od Pekarne Jagić 5. Uzbudljivo i neizvjesno finale završilo je minimalnom pobjedom ekipe Cromik&Strojometal protiv momčadi Metalac Sever 1:0. Do sada su laskavi naslov titule prvaka osvajali Hotel Bunčić 2020. i Pekarna Jagić 2021. Organizator Ban Jelačić je dodijelio prvoplasiranim momčadima pehare. Na dva igrališta pravdu su dijelili suci Antonio Boroša iz Vrbovečkog Pavlovca i Ivan Bukovčan iz Cubinca.

Brojni gledatelji su uživali u atraktivnim, uzbudljivim i kvalitetnim utakmicama. Bila je to prigoda za druženje poduzetnika i obrtnika s vrbovečkog, dubravskog, križevačkog i dugoselskog područja. Na turniru su bili i poznati društveno-politički i sportski djelatnici te treneri i igrači s vrbovečkog područja. Isto tako su i mnoge obitelji mogle naći sportske sadržaje od igranja odbojke na pijesku ili u ribolovu na ribnjaku u okviru SRC Banovo. Turnir je bio uspješno organiziran po svim segmentima, a za društveno-zabavni život u noćnim satima brinuo se vrbovečki glazbeni sastav Cirkus. Nema dvojbe da turnir sponzora polako, ali sigurno utire put prema tradicionalnom sportskom događaju pa će zasigurno u idućim godinama biti odredište mnogim zaljubljenicima u nogomet i sportska zbivanja u Banovu.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime