Momčad CB La vie & Auto Martić pobjednik 42. MNT Čedomil Drvenkar

0
Komunalac add

Zagrebačka momčad CB La vie & Auto Martić, koja je tijekom cijelog turnira odigrala najbolji nogomet i ostavila najbolji dojam, pobjednik je 42. MNT Čedomil Drvenkar. U finalnoj utakmici CB La vie & Auto Martić slavila je protiv ekipe CB Donitej Obrt za prijevoz Prelog rezultatom 2:0.

Za pobjedničku momčad u završnici je nastupio hrvatski futsal reprezentativac Luka Perić. Branitelj naslova ekipa Restoran Dioniz & CB A1 zapela je već u četvrfinalu, a pobijedila ih je momčad MNK Sasina Dado gradnja.

Rezultati četvrfinalnih utakmica seniora, 9. siječnja 2022. godine.

CB LA VIE & AUTO MARTIĆ – OPG BLAŽIC 2:1 (Seferović 2 / Škojo)

PIMONT STAKLO MATIĆ MAX AUTODIJELOVI – CB DONITEJ OBRT ZA PRIJEVOZ PRELOG 0:1 (Bošnjak)

MNK SASINA DADO GRADNJA – RESTORAN DIONIZ & CB A1 2:0 (Šundov,Tolić)

TOOLD SPORTING DNA – PEKARNA JAGIĆ 1:3 7 m (0-0)

Polufinalni rezultati:

CB LA VIE & AUTO MARTIĆ – MNK SASINA DADO GRADNJA 2:1 (Seferović,Pavličević / Ćosić)

PEKARNA JAGIĆ – CB DONITEJ OBRT ZA PRIJEVOZ PRELOG 0:3 (Marić 2, Beljan)

U borbi za 3. mjesto između ekipa  PEKARNE JAGIĆ – MNT SASINA DADO GRADNJA bolji su bili izvođači sedmeraca Pekarne Jagić 2:1.

SENIORSKO FINALE

CB DONITEJ OBRT ZA PRIJEVOZ PRELOG – CB LA VIE & AUTO MARTIĆ 0:2

Suci: Čerkez (Vrbovec) i Spudić (Ivanić-Grad)

Strijelci: 0:1 Berišić (14), 0:2 Pavličević (28)

CB DONITEJ OBRT ZA PRIJEVOZ PRELOG: Musa, Mlinarić, Bošnjak, Beljan, M. Guja, Ć. Guja, N. Berišić, Jurić, Matijević, Jerbić, Nikolić.

Voditelj: Matej Prelog.

CB LA VIE & AUTO MARTIĆ: Ćibarić, Šušković, Perić, Matić, A. Berišić, Pavličević, Hrvoje, Travorić, Seferović, Breščaković, Gegić

Voditelj: Gabrijel Glasnović.

U finalnoj utakmici viđen je kvalitetan i atraktivan nogomet, a u izjednačenoj igri momčad CB La vie& Auto Martić povela je u 14. minuti pogotkom Berišića. Na kraju su ipak bolju igru u samoj završnici finala nogometaši CB La vie & Auto Martić okrunili još jednim zgoditkom Pavličevića u 28. minuti i zasluženo osvojili 1. mjesto.

U veteranskoj konkurenciji CB Donitej VNK HAŠK nije dozvolila iznenađenje te je obranila naslov najbolje momčadi.

Rezultati veteranskih polufinala:

RESTORAN SABLIĆ KICKOFF BJELOVAR – CB DONITEJ VNK HAŠK 0:1 (Bradić)

VNK DUBEC TRNOVČICA – KUZMA BOYS BEDENICA 1:0 (Horvat)

Utakmica za treće mjesto između veteranskih ekipa Restoran Sablić Kickoff Bjelovar i Kuzma boys obilovala je nogometnim uzbuđenjima, prekrasnim akcijama i golovima, a u regularnom dijelu završila je rezultatom 3:3. U pucanju sedmeraca bili su precizniji veterani iz Bedenice 2:1 te tako osvojili treće mjesto. Vratar Željko Kuzmić nije bio svladan prilikom pucanja tri sedmerca od strane protivničkih nogometaša, koji su dva puta pogodili stativu, a jedan je sedmerac obranio.

VETERANSKO FINALE

VNK DUBEC TRNOVČICA – CB DONITEJ VNK HAŠK 0:3

Suci: Čerkez (Vrbovec) i Spudić (Ivanić-Grad)

Strijelci: 0:1 Bukovac (7), 0:2 Cvek (12), 0:3 Skoko (23).

VNK DUBEC TRNOVČICA: Anušić, Čale, Rujić, Szabo, Perić, Drenski, Horvat, Rac, Jalžečić, Čavlina, Barjaktarović, Gojković.

Voditelj: Dario Horvat.

CB DONITEJ VNK HAŠK: Ferenčak, Z. Kutleša, Bradić, Lovrić, B. Kutleša, Skoko, Cvek, Bukovac, B. Ceboci, D. Ceboci, Marković, Gabud.

Voditelj: Matej Prelog.

Momčad CB Donitej VNK HAŠK pobijedila je u jednog kvalitetnoj i čvrstoj utakmici u kojoj su raspoloženi strijelci u 3 navrata pogađali protivničku mrežu. Imali su svoje prigode i veterani ekipe VNK Dubec Trnovčica, ali Zagrepčani nisu svoje šanse realizirali, te je pobjednički pehar zasluženo pripao nogometašima ekipe CB Donitej VNK HAŠK.

U seniorskoj konkurenciji za najboljeg igrača proglašen je Josip Gegić, najbolji strijelac je Elvis Seferović sa 6 pogodaka, oboje iz pobjedničke momčadi CB La vie & Auto Martić, dok je najbolji vratar Rafael Musa iz CB Donitej Obrt za prijevoz Prelog.

Kod veterana je za najboljeg vratara izabran Željko Kuzmić iz ekipe Kuzma boys, najbolji strijelac je Marko Tadić s 5 zgoditaka iz momčadi Restoran Sablić Kickoff Bjelovar, a za najboljeg igrača proglašen je Boris Kutleša iz sastava CB Donitej VNK HAŠK.

Pehare i nagrade ekipama i pojedincima podijelili su vrbovečki gradonačelnik Denis Kralj, predsjednik Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije Vladimir Bregović i predsjednik Gradskog vijeća Grada Vrbovca Krunoslav Sohora.

Voditelj pobjedničke ekipe CB La vie & Auto Martić, Gabrijel Glasnović je izjavio:

„Prvi puta smo se natjecali na vrbovečkom turniru na kojem smo imali visoka očekivanja. Naime, naša ekipa ima kvalitetu, uigranost i dobra smo klapa koja već duže vrijeme igra zajedno. Čestitam svim svojim igračima na osvojenom 1. mjestu i presretan sam zbog toga jer vrbovečki turnir ima dugu tradiciju i poznat je u široj nogometnoj javnosti. Dakako, nije to bilo lako ostvariti jer su nam protivnici bile vrlo kvalitetne momčadi što samo pokazuje i općenito rejting turnira. U finalu smo protiv sebe imali vrlo kvalitetnu i čvrstu momčad CB Donitej Obrt za prijevoz Prelog koja je isto tako imala svoje faze dobre igre. Na kraju je ipak presudila naša nijansa više. Još jednom hvala na svemu jer smo se Vrbovcu osjećali ugodno i radosno te se vidimo i iduće godine u obrani naslova.“

Voditelj turnira Igor Maksimović ispred organizatora NK Lonje je istaknuo:

„Zahvala svim navijačima koji su ova 4 dana pratili turnir, koji je po svojoj kvaliteti bio jedan od najboljih u posljednjih nekoliko godina, kako u seniorskoj tako i u veteranskoj konkurenciji. Čestitamo svim pobjednicima i nagrađenim nogometašima na ostvarenim sportskim rezultatima. Sretni smo zbog nastavka tradicije odigravanja MNT Čedomil Drvenkar u ovim teškim uvjetima zbog Covida-19 te se nadamo da će idući turnir biti još bolji, kako po kvaliteti i broju momčadi, tako i po našoj organizaciji. Na kraju još jednom zahvala svima koji su nam pomogli na bilo koji način da se održi 42. MNT Čedomil Drvenkar“.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime