Mogući prekidi televizijskih programa

0
Komunalac add

Zbog zamjene antenskog sustava na odašiljaču Sljeme, moguće su poteškoće i prekidi u prijamu televizijskih programa od 21. do 29. kolovoza.

Tijekom tog razdoblja smanjenom će se snagom odašiljati sljedeći programi : HRT 1,2,3 i 4, RTL, NOVA TV, RTL 2 i Doma TV, a procjene su kako poteškoće u prijamu može imati do deset tisuća kućanstava. 

U petak, 21. kolovoza i u subotu, 29. kolovoza u noći od 02:30 do 05:30 doći će do prekida odašiljanja svih programa s odašiljača Sljeme.

Odašiljač inače pokriva široko područje Grada Zagreba i Zagrebačke županije, Međimurske, Krapinsko-zagorske, Varaždinske, Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičko-podravske, Sisačko-moslavačke,  Karlovačke i Ličko-senjske županije, odnosno 2 milijuna stanovnika.

Svi gledatelji koji tijekom navedenog razdoblja ostanu bez prijama televizijskih programa probleme mogu prijaviti poduzeću Odašiljači i veze, i to putem internetske stranice www.oiv.hr, gdje također možete pronaći više informacija ili na besplatni telefon 0800-0897. 

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime