Mladi vrbovečki nogometaši srebrni na Coca-Cola Cup-u

0
Komunalac add

Mladi vrbovečki nogometaši osvojili su srebro na Coca-cola Cupu koji je od 27. do 29. srpnja održan u Splitu. Podsjetimo, kroz nekoliko natjecanja koja su se održala u Sv.I.Zelini, V.Gorici i Zagrebu, vrbovečki tim pod nazivom Restoran Dioniz i Caffe bar A1 plasirao se u državnu završnicu u malom nogometu za dječake 2006. godište i mlađe.

Jučer su odigrali finale protiv ekipe Zadruga iz Požege. Požeška ekipa ipak je pobijedila, a Vrbovčani su osvojili drugo mjesto. Igrali su: Vito Gubijan, Luka Škaro, Leon Kamenarić, Karlo Kelečić, Leon Horvat, Matija Huzjak, Leo Kuzmek, Bernard Vreš, Hrvoje Iviček i Tomislav Jagodin.

Tajnik Nogometnog središta Vrbovec, Marinko Kostiha poručio je da je ovo srebro zlatnog sjaja i da su mladi nogometaši ponos Vrbovca. – Moram istaknuti da osim izvrsnih sportskih rezultata ovu ekipu krase i pozitivne ljudske osobine. Nakon svake utakmice dečki i njihovi roditelji počiste i pokupe sve iza sebe. Po ovoj gesti su ostali upamćeni i pokazali da imaju kućni odgoj. Još jednom bravo dečki vrbovečki – rekao je Kostiha.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime