Mladi vrbovečki nogometaši na završnici Coca-Cola Cup-a u Splitu

0
Komunalac add

Mladi vrbovečki nogometaši sudionici su u finalu Coca-cola Cupa koji se održava u Splitu. Podsjetimo, kroz nekoliko natjecanja koja su se održala u Sv.I.Zelini, V.Gorici i Zagrebu, vrbovečki tim pod nazivom Restoran Dioniz i Caffe bar A1 plasirao se u državnu završnicu u malom nogometu za dječake 2006. godište i mlađe. Završnica Coca-cola Cupa održava se u Splitu od 27. do 29. srpnja. Put do ovog plasmana nije bio nimalo lagan, ali su dječaci uz školske i klubske obaveze našli vremena i za ovakav pothvat.

Tajnik Nogometnog središta Vrbovec, Marinko Kostiha rekao je da dječaci zaslužuju da budemo ponosni na njih. – Upamtite imena ove djece, golobradih dječaka koji pod imenom Restoran Dioniz i Caffe bar A1, postižu izvrsne rezultate na Coca – Cola cupu (Plazma sportske igre mladih) gdje su ušli u završnicu državnog prvenstva (U16 i mlađi). To su mladi dečki željni sporta, zabave i dobrog društva: Luka Škaro, Vito Gubijan, Leon Kamenarić, Karlo Kelečić, Leon Horvat, Matija Huzjak, Leo Kuzmek, Bernard Vreš, Hrvoje Iviček i Tomislav Jagodin – istaknuo je Kostiha te dodao da ti mladi dečki nemaju klasičnog voditelja ekipe, već svi roditelji i sami igrači odlučuju o postavi. Važno je napomenuti da svi igraju i imaju ravnomjerno raspoređenu minutažu. Ostvare li dječaci visok plasman u Splitu, slijedi međunarodno natjecanje koje će se ove godine također održati u Splitu.

Veliki je to uspjeh mladih vrbovečkih nogometaša pred kojima tek predstoji sportska karijera, ali i uspjeh za NK Vrbovec, Nogometno središte Vrbovec kao i za sam Grad Vrbovec.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime