Mladi iz Gostovića zasukali rukave

0
Komunalac add

Nakon što su gradskim sredstvima nedavno u cijelosti uredili svoj društveni dom, mladi Gostovića u petak su poslijepodne zasukali rukave i nastavili dodatno sređivati ovaj zajednički objekt.

Prešmirglali su i obojili postojeće klupe i stolove te nasuli šljunak oko temelja doma. Predsjednik MO Josip Abramović sijao je od zadovoljstva:

-Uskoro ćemo isplanirati i poravnati teren oko doma pa će ovo biti vrlo lijepo i ugodno mjesto budućih okupljanja i druženja. U selu nemamo nijednu udrugu, ali se zato ovdje okupljaju mladi iz Gostovića i susjednih sela, jer je ovo jedini dom od Pavlovca do Tkalca. Ovdje igraju belot, šah i stolni tenis. Naravno, tu se održavaju i svi izbori – priča nam.

Bilo je lijepo vidjeti ekipu na radnoj akciji u selu, što inače nismo dugo vidjeli. Kažu kako ništa nije teško i sa zadovoljstvom rade, jer uređuju svoj kutak.

-Još smo prije u domu uredili sanitarne čvorove, grad nam je pomogao promijeniti krovište, a ove godine nam je uvedeno plinsko grijanje, postavljene su podne pločice i potporne grede pod strop, koji je počeo popuštati, te je stavljena nova termo-fasada. Mještani Gostovića i ja osobno za to smo zahvalni gradskoj upravi – kaže predsjednik Abramović, gost naše nedjeljne Emisije za selo, od 10 sati na 94,5 MHz.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime