Mladež DVD-a Brčevec na pokaznoj vatrogasnoj vježbi u Zagrebu

0
Komunalac add

Najmlađi članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Brčevec bili su na proslavi Dana hrvatskog vatrogastva i Dana sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca, u Zagrebu. Mladež DVD-a Brčevec sudjelovala je na pokaznog vatrogasnoj vježbi na igralištu Državne vatrogasne škole. Veliko je to javno priznanje kako za DVD Vrbovec tako i za samu Vatrogasnu zajednicu Grada Vrbovca.

Predsjednica DVD-a Brčevec dr. sc. Alozija Tvorić Kučko pojasnila je kako je Hrvatska vatrogasna zajednica svečano obilježila Dan sv. Florijana, ujedno i Dan vatrogastva, 4. svibnja 2022. godine.

Svečanosti su prisustvovali i najmlađi članovi DVD-a Brčevec izvođenjem vatrogasne pokazne vježbe na igralištu Državne vatrogasne škole u Zagrebu. Budnim su ih okom pratili visoki državni dužnosnici te brojni predstavnici hrvatskoga vatrogastva. Osobito smo ponosni na rad naše djece i voditeljica kao i pruženom prilikom, jer smo ekipom djece od 6 do 12 godina i izvedenom pokaznom vježbom predstavljali, ne samo naše selo Brčevec, naš grad i županiju, nego sve ekipe djece ovoga uzrasta u Hrvatskoj  – naglasila je Tvorić Kučko.

Prisutni dužnosnici iskazali su zadovoljstvo vezano uz naš rad, a posebno rad djece i s djecom te se nadamo da će nas i dalje u tome poticati, stoga zahvaljujemo Vatrogasnoj zajednici Grada Vrbovca te gradonačelniku Denisu Kralju na stalnoj potpori radu DVD-a Brčevec u održavanju vatrogasnog podmlatka – zaključila je.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime