Mjesec hrvatske knjige u Vrbovcu

0
Komunalac add

Mjesec hrvatske knjige obilježava se od 15. listopada do 15. studenog. Manifestacija nastoji na državnoj, ali i na lokalnim razinama govoriti o knjizi, promicati čitanje te na različitim programima okupljati sve one koje knjiga istinski zanima.

Narodna knjižnica Vrbovec već tradicionalno priprema bogat program. U planu je objava književnog natječaja za kratku priču “Marija Jurić Zagorka”. U petak, 21. listopada održat će se otvorenje izložbe pod nazivom Rani hrvatski dječji pisci Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec. Gostovanje komičarke Marijane Perinić i predstavljanje romana Raskrižje održat će se u vrbovečkoj knjižnici 17. listopada s početkom u 18:30 sati. Radionica „Kako napisati priču“ Brune Mezića (za predškolce te učenike 1. i 2. razreda OŠ) održat će se 19. listopada u 17 sati.

Predstavljanje knjige Ma bit će ok Domagoja Kneževića održat će se 24. listopada u 18:30 sati. Predstavljanje knjige (P)ostati zdrav Brune Šimleše planirano je 7. studenog u 19 sati, a predstavljanje knjige Hrvatski branitelj Domagoj Jakšić autora Vlade Starešeca održat će se 14. studenog u 18:30 sati. U nastavku pogledajte raspored svih događanja.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime