Mjesec hrvatske knjige u Vrbovcu

0
Komunalac add

Mjesec hrvatske knjige obilježava se od 15. listopada do 15. studenog. Manifestacija nastoji na državnoj, ali i na lokalnim razinama govoriti o knjizi, promicati čitanje te na različitim programima okupljati sve one koje knjiga istinski zanima.

Narodna knjižnica Vrbovec već tradicionalno priprema bogat program. U planu je objava književnog natječaja za kratku priču “Marija Jurić Zagorka”. Za učenike osnovnih i srednjih škola 18. listopada održat će se predstavljanje knjige Mateja Perkova “Planina mi je najdraža škola”. Prevoditelj Siniša Golub 20. listopada s početkom u 18.30 sati predstavlja knjigu Ljetopis Pješčanog Okruga.

Udruga Osebunjek održat će 25. listopada Kajkavsku radionicu za djecu osnovnoškolskog uzrasta. Tomica Kristić održat će 27. listopada u 18.30 sati putopisno predavanje i promociju knjige Putovanje u Međuzemlje. Otvorenje izložbe Josipa Boltižara održat će se 10. studenoga u 18 sati, a Goran Blažević održat će putopisno predavanje i predstaviti knjigu Karavana 3. studenoga u 18 sati.

15. studenog najavljeno je predstavljanje knjige Slani mrak Lore Tomaš. 0d 8. do 13. studenoga Narodna knjižnica Vrbovec nudi oprost zakasnine za svoje korisnike.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime