Mihael Zmajlović na druženju s Vrbovčanima

0
Komunalac add

Kandidat za župana Zagrebačke županije Mihael Zmajlović, njegovi zamjenici i aktualni gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj družili su se danas prijepodne s građanima na gradskom trgu.

Uoči lokalnih izbora u nedjelju Zmajlović je još jednom poručio da Vrbovčanima treba osigurati primarnu zdravstvenu zaštitu. –I sami građani kažu da je ovdje prije deset godina zdravstvena usluga u Domu zdravlja bila bolja nego danas, mislim da je nakon 20 godina vladavine jednog čovjeka vrijeme za promjene koje će se odraziti i na kvalitetu života u Vrbovcu – rekao je Zmajlović.

U kandidaturi za župana podržava ga gradonačelnik Denis Kralj, koji također sudjeluje u utrci za novi mandat na čelu Grada. –U zadnjih tjedan dana pješice sam prošao sva naša sela, razgovarao puno s ljudima, sretan sam kao kandidat da su ljudi zadovoljni s promjenama u Vrbovcu u protekle četiri godine, mislim da možemo biti ponosni na sve što smo napravili. Nadam se da će mi građani ponovno dati povjerenje za novi mandat jer ostalo je još puno stvari koje želimo napraviti. Također su važne i promjene u županiji, a Zmajlović kao mlad i sposoban kandidat može ih provesti– naglasio je Kralj.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime