Matija Copak službeno preuzeo dužnost načelnika Općine Farkaševac

0
Komunalac add

U prostorijama Općine Farkaševac u srijedu je održana službena primopredaja dužnosti općinskog načelnika. Dosadašnji načelnik Dražen Draganić zahvalio je svojim suradnicima i stanovnicima općine na povjerenju u proteklih pet mandata te poželio novom načelniku Matiji Copaku puno uspjeha u radu.

Novi načelnik Matija Copak koji je mandat na čelu općine osvojio u prvom krugu lokalnih izbora, ukratko je iznio svoje planove za sljedeće četiri godine. –Prije svega želio bih da riješimo obnovu osnovne škole. I svoj mandat sam otvorio posjetom školi i Dječjem vrtiću jer na mladima svijet ostaje i njima želimo ostaviti sve ono što radimo. Nakon toga želio bih da riješimo prometnice na našem području i nogostupe koji su na kritičnim mjestima neophodni – naglasio je Copak te posebno istaknuo gradnju nove sportske dvorane u sklopu područne škole kao svoj kapitalni projekt. Novi će načelnik biti volonter te će biti dostupan u općini nakon svog radnog vremena.

Sljedeći tjedan održat će se i konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća, u kojem je većinu mandata osvojila lista novog načelnika.

 

Izvor: Općina Farkaševac (opcina-farkasevac.hr)

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime