Mateo Mišain najbolji srednjoškolski sportaš u Zagrebačkoj županiji

0
Foto: Zagrebačka županija
Komunalac add

U Svetom Ivanu Zelini održana je svečana dodjela nagrada u školskom sportu Zagrebačke županije za školsku godinu 2022./2023. Među nagrađenima je i učenik Srednje škole Vrbovec Mateo Mišain koji je najuspješniji sportaš u kategoriji srednjih škola. Mateo je osvojio drugo mjesto na državnom natjecanju iz badmintona te se plasirao na državno natjecanje iz odbojke. Dodjeli nagrada prisustvovao je i Mateov mentor Jurica Jakšić.

Foto: Zagrebačka županija

Prema riječima predsjednice Županijskog školsko sportskog Saveza Zagrebačke županije Ivančice Valek školska godina 2022./2023 bila je izuzetno uspješna. – Na svim državnim natjecanjima imali smo svoje predstavnike, a u konkurenciji osnovnih i srednjih škola na državnoj razini osvojili smo 10 prvih mjesta na natjecanjima. Iz godine u godinu sve brojniji, bolji i uspješniji – zaključila je Valek.

Foto: Zagrebačka županija

U ime Zagrebačke županije svečanosti je nazočila pročelnica Upravnog odjela za kulturu, sport, tehničku kulturu i civilno društvo Zagrebačke županije Jadranka Dujić Frlan koja je sportašima prenijela pozdrave župana Stjepana Kožića te im poručila kako se nada da su ove nagrade i priznanja poticaj za daljnje bavljenje sportom i da će sport i dalje biti važan dio njihovih života.

Foto: Zagrebačka županija

Puno uspjeha nagrađenima je zaželio i gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec.

Popis svih nagrađenih sportaša možete pogledati na linku.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime