“Massimo Canfora” i “Devastation” u Rock clubu Extreme

0
Komunalac add

Sutra, 25. listopada u Rock clubu Extreme održat će se dva nova koncerta. Od 20 sati svojom će alternative hard rock svirkom publiku zabavljati „Massimo Canfora“ iz Italije te domaći trash metal bend „Devastation“. Cijena ulaznice je 20 kuna.

Inače, „Massimo Canfora“ rođen je u Rimu 1973. godine i već od rane mladosti pokazuje veliku sklonost sviranju gitare. Krajem 80-tih i početkom 90-tih godina prošlog stoljeća studira s najboljim gitaristima talijanske i internacionalne glazbne scene, a 1999. počinje podučavati druge. Paralelno s time, Canfora svira u mnogim žanrovsko raznolikim projektima i bendovima s kojima nastupa diljem Italije kao i u Europi, a 2018. godine objavljuje svoj debitantski album “Create Your Own Show”. Album donosi 13 pjesama od kojih je 12 instrumentala. Sniman je u studijima diljem Italije od studenog 2016. do lipnja 2018. godine. Canfora je na albumu surađivao s mnogim prijateljima i poznatim glazbenicima iz područja grada Rima.

Trash metal bend „Devastation“ originalno je osnovan početkom 1986. godine u Puli pod imenom TSM (Their Satanic Majesty), a već krajem iste godine preimenovali su se u Devastation. Braća i osnivački duo Alex i Chriss činili su stalnu postavu benda sve do proljeća 1990. kada odlaze na pauzu. Nakon 17 godina, Alex ponovo pokreće Devastation 2007. godine u Varaždinu, a postavu benda danas čine Alex Bijažić (vokal), Bernard Jozić (ritam gitara), Danijel Conar (lead gitara), Sara Bistrović (bas gitara) i Leonardo Vrček (bubnjevi).

Vidimo se sutra u 20 sati u Zagrebačkoj 97.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime