Martinović i Boroša doveli do nove pobjede Vrbovca protiv Tondacha

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

VRBOVEC – TONDACH 3 : 1

Vrbovec, Gradski stadion. Bez gledatelja.

Sudac: Antonio Kokot (Celine). Pomoćnici: Gordana Katušić (Gradec) i Marinko Jukić (Farkaševac).

Strijelci:1:0 Martinović(39), 1:1 Jagarčec (60), 2:1 Martinović(67), 3:1 Boroša (83).

VRBOVEC: Zrinščak, Babić, M. Tolić, Pluščec, Krizmanić, G. Tolić, Tomas, Slišković, J. Colarić, Martinović, D. Colarić. Još su igrali: Bilić, Boroša, Trošić, K. Colarić, Novokmet, Hercig.

Trener: Renato Jurčec.

TONDACH: Družinec, I. Bosec, Jurina, Kralj, Hendija, Frančina, Borovčak, Bobinec, Pasariček, Jagarčec, Frtalj. Još su igrali: Voloder, Semenski, Merkaš, D. Bosec.

Trener: Robert Varjačić.

Iako su Vrbovčani zabilježili pobjedu 3:1 nad solidnim gostima iz Bedekovčine, opet su iskazali staru boljku zvani – neefikasnost. Tijekom cijelog susreta Vrbovec je bio nadmoćan u svim segmentima igre i sasvim zasluženo trijumfirao protiv Tondacha i tako dodatno ojačao samopouzdanje u svojim redovima.

Prva 100-postotna prilika upropaštena je u 13. Minuti, kada je Tomas lijepo uposlio Martinovića, koji je s 12 m pucao pored desne vratnice. Drugu 100-postotnu šansu stvorio je Domagoj Colarić, koji je s 14 m snažno pucao uz lijevu vratnicu. Treća 100-postotna prilika dogodila se u 23. minuti kada je Josip Colarić izbio ispred vratara Družinca i tukao iznad gostujućih vrata. Četvrta 100- postotna šansa je konačno pretvorena u domaće vodstvo u 39. minuti. Josip Colarić je vratio prizemnu loptu s desne strane, a Martinović je pospremio iz blizine iza leđa Družinca, kojemu je to bio ujedno i prvi pogodak u dresu Vrbovca. Gosti iz Bedekovčine mogli su poravnati rezultat već u idućoj minuti. Uslijedio je brzi kontranapad po lijevoj strani, a udarac Frtalja s 5 m bravurozno je obranio Zrinščak. U 43. minuti Domagoj Colarić je vagnuo trojicu gostujućih igrača, ali je njegov šut s 15 m završio pored lijeve vratnice.

I u drugom poluvremenu Vrbovec je atakirao prema gostujućim vratima i stvarao izgledne šanse. Josip Colarić je idealno dodao loptu u 54. minuti Martinoviću koji s 10 m puca u Družinca. Poslije domaćih promašaja uslijedila je kazna u 60. minuti. Po lijevom boku probio je Frtalj, a povratnu loptu Jagarčec je 10  m pretvorio u izjednačenje. Slišković je u 65. minuti ubacio loptu koju je prihvatio Martinović s 10 m, ali prohujala je pored desne vratnice. Domaća dominacija ponovo je pretvorena u rezultatsku prednost u 67. minuti. Martin Tolić asistirao je Martinoviću koji se ovaj puta iskupio za svoje promašaje i postigao drugi pogodak. Upravo je Martinović u 70. minuti topovskim udarcem s 14 m uzdrmao prečku. Slišković je u 78. minuti sa 16 m iskosa s desne strane pogodio vratnicu. Sve dvojbe oko pobjednika bile su riješene u 83. minuti. Trošić je dodao loptu Boroši, a on je iskosa s lijeve strane s 11 m preciznim udarcem pogodio neobranjivo u lijevi donji kut. Tandem Trošić – Boroša odigrali su lijepu akciju u 88. minuti, ali je udarac Boroše s 10 m vratar obranio.

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime