Marijo Švigir više nije trener Bana Jelačića

0
Komunalac add

Nakon četvrtog poraza u nizu, u 18. kolu 1. ŽNL Istok protiv Gaja, Marijo Švigir je prestao biti trener Bana Jelačića. Ban Jelačić je upao u crnu seriju poraza, od 15. do 18. kola doživio je četiri poraza: Lonja 0:2, Meštrica 0:1, Milka Trnina 1:3 i Gaj 0:1. Svakako je najteže Banovčanima pao gubitak tri boda na domaćem terenu 16. travnja 2022. godine protiv oslabljenog Gaja. Uprava Bana Jelačića zahvalila se na dosadašnjoj suradnji Mariju Švigiru, a sada im je zadatak što prije pronaći novog trenera.

Nema nikakve dvojbe da Ban Jelačić ima kvalitetan sastav u kojem su skoro svi igrači prošli Nogometnu školu Vrbovec, a neki od njih bili i standardni seniori u trećeligašu Vrbovcu. Stoga i začuđuje toliki pad u igri ekipe iz Banova. Na kraju uvijek ceh loših rezultata plati trener, što se ovog puta dogodilo i Mariju Švigiru. Sada već bivši trener Marijo Švigir je u 18. prvenstvenih kola na klupi Bana Jelačića zabilježio 7 pobjeda, doživio 9 poraza i odigrao 2 neriješene utakmice uz gol razliku 28:29.

U kup natjecanju NS Vrbovec Švigir je 6. ožujka 2022. godine vodio utakmicu Bana Jelačića protiv Slobode, koja je u regularnom dijelu završila 1:1, ali se Ban Jelačić plasirao u četvrtfinale boljim izvođenjem jedanaesteraca 3:1.

 

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime