Marica Milčec oduševila djecu svojom zbirkom priča

0
Komunalac add

U sklopu programa obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige i 70. obljetnice djelovanja, Narodna knjižnica Vrbovec pripremila je i bogat program za djecu s ciljem poticanja ljubavi prema čitanju kod najmlađih.

Danas je u knjižnici gostovala spisateljica za djecu Marica Milčec i učenike nižih razreda I. osnovne škole Vrbovec oduševila svojom knjigom “Svaka je mrvica važna:120 priča za djecu”. Iz pera autorice izašle su priče u kojima se mogu pronaći svi mladi čitatelji, jer govore o problemima s kojima se djeca susreću u svakidašnjem životu i odrastanju.

Program Mjeseca hrvatske knjige nastavlja se književnim susretom za odraslu čitalačku publiku. U Vrbovcu u ponedjeljak, 12. studenog u 18:30 sati gostuje poznati par književnika Julijana Matanović i Pavao Pavličić. Podsjećamo i na akcije koje vrbovečka knjižnica nudi u sklopu Mjeseca hrvatske knjige, još do sutra možete vratiti zaboravljene knjige bez naplate zakasnine, a do 15. studenog učenici prvih razreda osnovne škole mogu se besplatno učlaniti u knjižnicu.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime