Malonogometni turnir „Rakovec 2021.“

0
Komunalac add

NK Rakovec tradicionalno organizira u ljetnom razdoblju turnir u malom nogometu pa će se tradicija nastaviti i ove godine, 4. srpnja organizacijom turnira na travi “Rakovec 2021.” koji će se održati na nogometnom igralištu u Rakovcu. Nogometni turnir nije samo sportski događaj nego je ujedno i društveno-zabavno zbivanje, koje istodobno doprinosi financijskoj stabilnosti i ugledu kluba, ali i promociji Općine Rakovec.

Na turniru će se igrati vratar + 5 igrača po skupinama. Kotizacija za sudjelovanje na turniru iznosi 300 kuna. Financijski fond kotizacija dijelit će se na sljedeći način. Prvaku turnira pripada 50%, drugoplasiranoj momčadi 30%, dok trećeplasirana ekipa dobiva 20% od uplata kotizacije. Na turnir se može prijaviti do 16 momčadi, kod predsjednika Rakovca, Željka Radotovića (095/377 79 14). Tri prvoplasirane ekipe dobivaju i pehare, kao i najbolji strijelac i najbolji vratar. Posebnost turnira je namijenjen pehar za ekipu s najvećim kapacitetom u „trećem poluvremenu“. Organizator je osigurao da na turniru dijele pravdu samo ispitani i renomirani nogometni suci u cilju zadržavanja što kvalitetnije razine suđenja, a time i podizanja ugleda samog turnira.

U svezi organizacijskih priprema za turnir „Rakovec 2021.“ predsjednik Željko Radotović istaknuo je da će NK Rakovec i ove godine, uz nužne epidemiološke mjere, organizirati tradicionalni turnir koji će se održati 4. srpnja 2021. godine s početkom od 10 sati. – Već sada je odaziv ekipa vrlo velik, ali još se uvijek mogu prijaviti ekipe. Utakmice će se igrati na dva terena te uz lijepo vrijeme neće biti nikakvih problema da se sve odigra bez puno čekanja u razumnom roku. Domaćin Rakovec je pripremio bogatu gastronomsku ponudu od pečene janjetine, odojka do mesa s roštilja i vojničkog graha te hladna osvježavajuća pića. Za zabavu će se pobrinuti grupa Vremeplov uz svirku uživo od 14 pa do sitnih sati… NK Rakovec poziva sve zainteresirane gledatelje i nogometne kibice na cjelodnevno druženje – poručio je Radotović.

 

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime