Gradečki mališani okitili adventski vijenac

0
Komunalac add

Mališani iz Dječjeg vrtića Din-Don u Gradecu danas su, uz pomoć odgojiteljice Ivane Jezerčić i pedagogice Ane Blažević, okitili adventski vijenac postavljen ispred Crkve Ranjenog Isusa u Gradecu. Kićenju vijenca pridružili su se i učenici 6. razreda OŠ Gradec u pratnji nastavnika Hrvoja Radina, a u pomoć im je priskočila i načelnica Općine Gradec Ljubica Ambrušec, djelatnici općine, Sanja Glogoški, velečasni Mihael Hertarić te časna sestra Antonija iz Udruge sv. Vinka Paulskog.

Veseli vrtićanci i osnovnoškolci na vijenac su postavili kuglice, mašne, umjetno cvijeće te ostale božićne motive, a njihove su vrijedne ruke na kraju nagrađene bombonima i slatkišima. Kićenjem i postavljanjem adventskog vijenca ispred župne Crkve započele su pripreme za nadolazeća blagdanska događanja u Općini Gradec.

Nastavljamo tradiciju prijašnjih godina te tako i ove godine kitimo adventski vijenac ispred naše crkve. Kitimo u zajedništvu s našim najmlađima, vrtićancima i osnovnoškolcima koji to uvijek čine s radošću. Za njihov trud nakon toga uvijek ih nagradimo slatkišima. Ono što nam sada predstoji je kićenje našeg centra, a koje ćemo odraditi u tjednu bliže Božiću – istaknula je načelnica Općine Gradec Ljubica Ambrušec.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime