Makeover Čerkezove ulice – gradnja nogostupa kreće u ponedjeljak

0
Komunalac add

Čerkezova ulica u Vrbovcu pretvorena je u veliko gradilište. Ovih dana završeni su radovi na obnovi plinske mreže, dok radnici trenutno rade na izgradnji drugog dijela vodovoda. Kroz tjedan dana trebali bi započeti i radovi na igradnji novog nogostupa u dužini 693 metra, najavio je gradonačelnik Denis Kralj, istaknuši kako je to lijepa vijest za sve stanovnike Celina, ali i cijelog Vrbovca, jer će se rekonstrukcijom ove ulice riješiti veliki prometni problem našeg grada. Nakon izgradnje nogostupa, Županijska uprava za ceste trebala bi položiti novi sloj asfalta, čime će biti završen makeover Čerkezove ulice.

Podsjetimo, zbog lošeg stanja ove ulice nedavno je reagirao i Mjesni odbor Celine istaknuvši kako na dnevnoj bazi kroz Čerkezovu prometuje na tisuće automobila, autobusa za prijevoz radnika i kamiona za dostavu robe prema trgovačkom centru. Predstavnici mjesnog odbora također su naglasili kako cjelokupan promet prema Celinama, Gaju, Dijanešu, Krkaču, Rakovcu, Sv. Ivanu Zelini, Topolovcu, Lukovu i Preseki ide kroz Čerkezovu ulicu, a u samoj ulici nalazi se i jedan privatan vrtić, ulaz u trgovački centar te je tamo i novouređeno dječje igralište.

Inače, zbog izgradnje novog nogostupa, od ponedjeljka 25. svibnja bit će postavljena privremena regulacija prometa u Čerkezovoj ulici, koja će trajati od 25. svibnja do 25. kolovoza 2020. godine. Radovi će se izvoditi radnim danima od 08:00 do 17:00 sati i subotom od 08:00 do 14:00 sati, nedjeljom i praznicima se neće raditi.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime