Maja Mužević i Jadranko Ceković pobjednici ribolovnog natjecanja parova „Poljanski Lug 2023.”

0
Komunalac add

ŠRD Štuka iz Poljanskog Luga već nekoliko godina tradicionalno organizira 5. kolovoza na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja ribolovno natjecanje mješovitih parova. To je ujedno i jedino sportsko društvo s područja Grada Vrbovca koje se na sportski način prisjeća 5. kolovoza 1995. godine kada je u vojno-redarstvenoj akciji “Oluja” oslobođen grad Knin.

Po kišnom vremenu na ovogodišnjem natjecanja parova „Poljanski Lug 2023.“ okupilo se 14 parova s područja sjeverozapadne Hrvatske od Dugog Sela, Koprivnice, Križa, Ljubeščice, Lonjice, Rakitja, Velike Gorice, Vrbovca pa do Zagreba. Na ribolovnom natjecanju sudjelovali su: 1. Maja Mužević i Jadranko Ceković, 2. Slavica i Damir Futivić, 3. Jelka i Ilija Ninković, 4. Ljiljana Knezović i Kruno Kolarić, 5. Marica Habeković i Tihomir Trubelja,  6. Valentina i Antonio Trubelja, 7. Meri Mužević i Martin Kračun, 8. Dunja Uranić i Robert Ivanušec, 9. Lovorka i Kruno Katulić, 10. Vesna Radanović i Božidar Magdić, 11. Lucija i Leonardo Ivoš, 12. Marija Remenarić i Goran Žgela, 13. Mirjana i Anđelko Jakunić i Renata i Marijan Ivezić.

Sudački par bio je Dragutin Mutak (Poljanski Lug) i Dario Puhin (Vrbovec) kojem su kod vaganja i organizacijskih poslova pomagali Đuro Andrašek (Poljanski Lug) i Branko Dorić (Vrbovec).

U ženskoj konkurenciji prvo mjesto je osvojila Ljiljana Knezović, druga je bila Dunja Uranić, a treće mjesto je zauzela Slavica Futivić. Kod muškaraca bio je sljedeći poredak: 1. Jadranko Ceković, 2. Tihomir Trubelja i 3. Martin Kračun. Prvo mjesto na ribolovnom natjecanju parova „Poljanski Lug 2023.“ osvojili su Maja Mužević i Jadranko Cekovići z Velike Gorice, 2. mjesto pripalo je Marici Habeković iz Dugog Sela i Tihomiru Trubelji iz Ljubeščice dok su 3. mjesto zauzeli Meri Mužević iz Velike Gorice i Martin Kračun iz Ljubeščice.

ŠRD Štuka je za sve natjecatelje osigurala prigodne nagrade, a za prvoplasirane sportske ribolovce u pojedinačnoj i ekipnoj konkurencije statue i za tri prvoplasirana para monografiju 770 godina Vrbovca. Pobjedničkom paru Mužević – Ceković dodijeljen je i prijelazni pehar. Statue, monografije i prijelazni pehar dodijelio je tajnik Gradske zajednice športskih udruga Vrbovec Stjepan Zdenko Brezarić. Organizator je za sve sudionike osigurao u ribičkoj kućici osvježavajuće piće i jelo nakon čega su se svi zadržali u prekrasnom okolišu obližnjih jezera i šumskog raslinja u ugodnom razgovoru, druženju i odmaku od svakodnevnih životnih briga i poteškoća. Uspješna provedena organizacija sportskog događanja o kome se brinuo dopredsjednik ŠRD Štuka Darko Kahlina zajedno s članovima društva.

ŠRD Štuka uz sportski ribolov potiče i ekološke aktivnosti, slavi državne blagdane i na razne ine načine doprinosu dignitetu svojeg društva i članstva, ali i u konačnici ugledu Poljanskog Luga u cjelini.

Zdenko Brezarić

 

 

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime