Lučko uvjerljivo protiv Vrbovca 4:0

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 27. KOLO 3. HNL SREDIŠTE

LUČKO – VRBOVEC 4:0

LUČKO, Igralište Lučko. Gledatelja 70.

Sudac: Karlo Šaško (Popovača). Pomoćnici: Dragan Čutura (Petrinja) i Antonio Jušić (Kutina).

Četvrti sudac: Zvonimir Radnić (Karlovac).

Delegat: Saša Klepo (Zagreb).

STRIJELCI: 1:0 Brekalo (7), 2:0 Čičković (68), 3:0 Marinić (76), 4:0 Kulenović (87).

LUČKO: Razum, Belak, (od 82. Seck), Kulenović, Horvat, Dianežević, (od 66. A. Ćosić), Sambu, (od 72. Bajan), Puntar, Čičković, Marinić, Bubnić, Brekalo.

Trener: Ivan Perić.

VRBOVEC: Zrinščak, M. Tolić, K. Colarić, (od 46. Trošić), Krizmanić, Lovrić, M. Ćosić, D.Colarić, (od 80. Lovrić), Škaro, (od 46. Nakić), J. Colarić, Tomas, Slišković, (od 67. Kruljac).

Trener: Dražen Biškup.

IGRAČ UTAKMICE: Marko Brekalo.

I kada su se navijači Vrbovca ponadali da bi se nakon dvije pobjede i to protiv lidera Zagorca usred Krapine 4:1 i protiv Lukavca, mogao barem u Lučkom osvojiti bod, uslijedio je novi šok. Vrbovec je pretrpio još jedan težak poraz na gostovanju tijekom ove sezone, ovaj puta od raspoloženih i razigranih nogometaša Lučkog koji su u četiri navrata pogađali mrežu gostiju.

Bolje otvaranje na početku utakmice Lučko je kapitaliziralo već u 7. minuti, kada je Marko Brekalo postigao gol za domaće vodstvo. Pitanje pobjednika rješavalo se u drugom poluvremenu u kojem se Lučko pokazalo boljom momčadi. U 68. minuti domaćin je povećao vodstvo zgoditkom Mateja Čičkovića. Sve nade Vrbovca u mogući povratak pokopao je Josip Marinić koji postigao treći zgoditak u 76. minuti. U samom finišu gostujuća obrana je kapitulirala i četvrti puta, Tin Kulenović zatresao je mrežu u 87. minuti za uvjerljivu i zasluženu pobjedu Lučkog protiv Vrbovca 4:0. Lučko je uz Karlovac 1919 jedini do sada odnio svih 6 bodova protiv Vrbovca.

Sudac Karlo Šaško dodijelio je na utakmici tri opomene. Kod Lučkogsu žute kartone dobili Jurica Bubnić i Marko Brekalo, a kod Vrbovca je požutio Dino Tomas.

Je li je ova pobjeda Lučkog rasplinula ambicije Vrbovca za plasman u buduću novoformiranu 2. HNL? Uskoro će se sve rasplesti, igra se još sedam kola, i u igri je još 21 bod te bi Vrbovec trebao ostvariti seriju pobjeda da se priključi momčadima u borbu za viši rang natjecanja, a pri tome ovisi i o ishodima drugih utakmica. Da nije ništa nemoguće pokazali su Vrbovčani tijekom prošle sezone kada su napravili nogometno čudo ostankom u trećeligaškom društvu u zadnjem kolu, dostojnim za filmski scenarij – po istinitom događaju. Prema tome sve je još otvoreno…

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime