Lonja zaključila pripreme pobjedom protiv Ostrne

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

LONJA – OSTRNA 5:0

VRBOVEC. Gradski stadion. Gledatelja 50.

Sudac: Božidar Rukavina (Gračec).

STRIJELCI: 1:0 Babić (9), 2:0K. Forgač(15), 3:0 Babić (22), 4:0 K. Forgač (31), 5:0 Fluka (40).

LONJA: Bagarić, Solarić, Hren, Tandara, Ivoš, Severec, Kolar, Babić, Bencalić, Baček, K. Forgač. Još su igrali: Delija, Burec, M. Forgač, Šurmin, Fluka, Gregoran i Lončar.

TRENER: Igor Maksimović.

OSTRNA: Čivić, Lepan, Lacković, Ćurković, Jaković, Darojković, Perić, Banović, Francić, Tokić, Rakarić.

TRENER: Matija Nestić.

Nakon početnog odmjeravanja snaga Lonja je povela u 9. minuti pogotkom Babića. Krešimir Forgač je u 15. minuti svladao Čivića nakon čega se raspala obrana gostiju iz Ostrne. Raspoloženi Babić je u 22. minuti postigao svoj drugi, a treći gol za Lonju. Do kraja prvog poluvremena u domaće strijelce su se još upisali Krešimir Forgač u 31. i Fluka u 40. minuti. Bilo je još šansi za domaće nogometaše koje nisu bili precizni ili je njihove udarce obranio vratar Čivić.

 

Drugo poluvrijeme je odigrano u laganijem i sporijem ritmu pa je Ostrna mogla parirati domaćim igračima. Iako je bilo prigoda na obje strane, mreže su mirovale, pa je utakmica na kraju završila zasluženom pobjedom Lonje protiv oslabljenog sastava Ostrne rezultatom 5:0.

Utakmica je bila odigrana po veoma vrućem vremenu. I dok trener Lonje Igor Maksimović Maks može biti zadovoljan odrađenim pripremama za predstojeću sezonu 2023./24. u 1. ŽNL Istok, s druge strane Matija Nestić je u brigama jer nikako da stabilizira momčad Ostrne.

 

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime